LUDA LJUBAVNA PRIČA S FEJSBUKA: Bosanac došao u Budvu po devojku, pa uhapšen!

Mustafa K. (51) je u Crnu Goru stigao sa namerom da zaprosi devojku koju je mesec dana ranije upoznao preko Fejsbuka. Umesto matičara, on je završio u zatvoru jer je lažno prijavio da je napadnut, pretučen i opljačkan

  • 4

Mustafa K. (51) iz BiH je u Budvu došao kako bi upoznao ženu svog života, međutim, umesto matičara, on je završio u zatvoru jer je lažno prijavio da je napadnut, pretučen i opljačkan.

IMALI SEKS ZA VOLANOM, PA IZAZVALI SUDAR: Vozili 110 kilometara na sat, devojka poginula (FOTO)

- Rekao je da su ga napali, oteli mu lična dokumenta i 180 evra. Inspektori su krenuli u potragu za eventualnim napadačem, ali je utvrđeno da je sve slagao. Kada je uhvaćen u laži, branio se da je dobio sunčanicu i da se ničega ne seća - rekao je izvor iz istrage.

On je u Budvu stigao sa namerom da zaprosi devojku koju je mesec dana ranije upoznao preko Fejsbuka.

Međutim, kada ju je upoznao, shvatio je da "to nije osoba kao sa slika na društvenoj mreži".

Foto: OddStuffMagazine Foto: OddStuffMagazine

Zatim je došao na ideju da prijavi pljačku i napad kada je shvatio da to nije žena sa kojom želi da provede svoj život. Rekao je da je ostao bez novca i da je mislio da će na taj način vratiti potrošeni novac i moći da se vrati za Bosnu.

(Telegraf.rs / Izvor: vijesti.me)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • perica

    30. avgust 2015 | 13:16

    Bosanac...

  • Ogi

    30. avgust 2015 | 21:39

    Ja sam Bosanac i moje je misljenje da nije mogao dobiti suncanicu sve i da je htio.Kada nemas sta u glavi onda nema sta da prokljuca.

  • Haris

    31. avgust 2015 | 19:16

    Koja olupina ! Ja sam Bosanac iz Zenice i pretpostavljam da je rijec o nekom nasem seljacini. Pa ko ce normalan izmisliti da je opljackan i pretucen, zamararati cak i policiju s tim glupostima, i to samo zato sto se razocarao u djevojku koju je upoznao na Fb ? To samo nas seljak moze uraditi, a nasi seljaci imaju vrlo bujnu mastu. A vrlo je vjerovatno da je ta djevojka njega . otkacila kad ga je malo bolje upoznala. Nije joj ni zamjeriti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA