NAPAD NA SRPSKOG MANEKENA: Tinejdžeri isekli mladića jer im nije dao pare i telefon!

Jednog mladića su više puta posekli nožem, dok je drugi polomio nogu pokušavajući da pobegne

  • 15

Policija je uhapsila Nišlije S. R.(19), M. T. (19), O. T. (23) i J. S. (21), zbog osnovane sumnje da su na nišavskom keju juče u centru grada napali i opljačkali četvoricu mladića od kojih je jedan Dejan Dragojević, maneken jedne beogradske agencije koji radi u Koreji, prenose beogradski mediji.

Jednog mladića su više puta posekli nožem, dok je drugi polomio nogu pokušavajući da im pobegne.

Prema prvim informacijama, S. K.(20) iz Niša zadobio je posekotine po licu i telu dok je Dragojević slomio nogu skočivši sa dva metara visokog zida na šetalištu kraj reke bežeći od izgrednika. Druga dvojica mladića nisu zadobila ozbiljnije povrede.

Incident se dogodio na levoj obali Nišave nedaleko od tvrđavskog mosta.

Foto-ilustracija: Milena Đorđević Foto-ilustracija: Milena Đorđević

- Dejan je došao pre dva dana iz Koreje, gde radi kao maneken. Sa društvom je izašao u grad. Bili su u kafiću, ali su izašli malo na kej. Prišla su im četvorica mladića, zatražili da im daju novac, telefone i sve što imaju iz džepova. Oni su mislili da se ovi šale, ali je jedan od napadača zaoštrio ton, potegao nož i zapretio im. Oni pare nisu imali, a napadači nisu bili zadovoljni ni telefonima koje su videli pa su ih napali - kazale je majka manekena Radmila za medije.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovan

    1. septembar 2015 | 09:45

    Prilagoditi zakon ovim situacijama i žestoko odgovoriti siledžijama. Za ovakav banditizam je kriva država i njene institucija. U vreme titove milicije se slobodno šetalo.

  • Miki

    1. septembar 2015 | 08:34

    Osudio bi ih na po 10 godine zatvora.

  • AmonRa

    1. septembar 2015 | 08:42

    Nis...kakva policija takve i barabe... Da policija radi svoj posao bez korupcije ove 90te se ne bi ponavljale. Dobro im nisu i patike trazili.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA