RASVETLJENO UBISTVO GORDANE INĐIĆ: Na ovo se čekalo 19 godina!

Policija je juče u Velikoj Plani uhapsila D. T. (65) iz tog mesta, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio teško ubistvo

  • 5

Srpska policija je u saradnji sa kolegama iz Republike Srpske rasvetlila krivično delo teško ubistvo, koje se dogodilo 20. avgusta 1996. pre 19 godina, u mestu Lužani, opština Derventa u BiH.

UHAPŠEN POLICAJAC OPTUŽEN DA JE UBIO OCA: Skrivao se celu noć da bi se jutros predao policiji

Nakon višegodišnjeg rada na ovom predmetu, policija je juče u Velikoj Plani uhapsila D.T. (65)  iz tog mesta, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio teško ubistvo.

On se sumnjiči da je te godine ubio Gordanu Inđić.

Nakon preduzimanja više operativno taktičkih istražnih mera i radnji pripadnici Centra javne bezbjednosti Doboj dostavili su Okružnom tužilaštvu u tom gradu zahtev za pružanje međunarodne pravne pomoći u smislu pronalaženja izvršioca ovog krivičnog dela u Republici Srbiji.

Predmet će iz Okružnog tužilaštva u Doboju biti ustupljen Višem javnom tužilaštvu u Beogradu radi procesuiranja osumnjičenog D.T., kome je sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu odredio pritvor.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • D

    4. septembar 2015 | 13:56

    E svaka im cast..bas su bili brzi

  • Ljuba

    4. septembar 2015 | 19:40

    Nemam reci,stvarno su to brzo resili...,bilo je potrebno samo 19 godina.Svaka cast!

  • Srkiii

    5. septembar 2015 | 12:51

    U Priboju pre oko 15 godina ubijena je Aleksandra Petrovic ucenica gimnazije, to ubistvo nije nikad reseno i dalje se cuti o tome???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA