ONI SU NAJOKORELIJI LOPOVI U SRBIJI, a vi to nikada ne biste pomislili za njih!

Dogodilo se da je jedna gospođa uredno došla do kase, da plati nekoliko namirnica koje je kupila, a koje je kasnije verovatno planirala da spremi u - tiganju koji je sakrila ispod šešira!

Komentari

  • Jovana Babić

    8. septembar 2015 | 11:31

    On kupi npr. 5 kilograma kavijara i 5 kilograma ćevapa. Onda u papir na kom je stiker sa cenom ćevapa prebaci i kavijar, drugi baci, i krene napolje. Kasirka ne premerava da li u papiru ima 10 ili 5 kilograma, samo provlači stiker kroz ono čudo. E kad su ga provalili onda su te vage ubacili na kase, da bi tamo proveravali sve.

  • Srbi

    8. septembar 2015 | 02:43

    KleptomanIJAAAAAA

  • Masha

    8. septembar 2015 | 01:55

    Samo nam malo pojasnite u cemu je fora ako je prepakivao meso i kako je time zeznuo sistem? Nesto u vasem objasnjenulju kao da ne dostaje - stiker je najvazniji a stiker pokazuje pravu kolicinu i cenu mesa i on kada se provuce kroz kasu pokaze 10 kg a on moze pre toga da izvadi 5 kila odatle, nebitno jer sticker pokazuje koliko mu je kolega na mesu izdao....

    • 8. septembar 2015 | 10:34

      Slobo

      @Masha

      Ovo nije mogao da uradi bez pomaganja prodavca na pultu za sveze meso?Postoji mogucnost da je isto meso delio na dve mere,zatim tezu meru odlepio stiker,sastavio kolicinu I pokazao stiker sa manjom kolicinom.Kako su placeni kasiri I radnici u hipermarketima,dodju na posao samo da odrade smenu bez mnogo andgazovanja I truda da se nesto kreativno urade.Takodje postoji mogucnost da je menadzer objekta u dobrim odnosima sa tim kupcem I neko ko je primetio ne prijavljuje jer ce imati posledice za taku prijavu.Jedino kada se u sistemu pojave ogromni manjkovi reaguje interna kontrola.Tada menadzer ''pusta niz vodu'' prijatelja da bi sacuvao svoju glavu.Ovo je zacarani krug. U koliko udjes u njega ne gine ti zatvor Ili mnogo neprijatnosti.Nastrada uvek najtanja karika.Ali iz ovog zacaranog kruga nema izlaska bez posledica.Neko snosi vece neko manje.IZ taj koji misli da je jevtino prosao,vara se.To mu je ulaz u pakao medju djavole i neljude.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA