NEMOJ DA JE ČUPAŠ, NABODI JE PESNICOM: Jeziva tuča srednjoškolki u Kruševcu! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Kakav užas: Tri učenice tuku svoju školsku drugaricu, a ostali gledaju i navijaju

Šokantan video snimak, napravljen mobilnim telefonom, na kome se vide kako tri učenice prvog razreda Hemijsko-tehničke škole u Kruševcu brutalno tuku svoju drugaricu, pojavio se danas u javnosti.

Izuzetno brutalan okršaj pratio je veliki broj posmatrača, koji su, umesto da pomognu, sve vreme navijali.

- Nabodi je pesnicom! Nemoj da je čupaš. Samo se p**ke čupaju - samo su neki od komentara posmatrača koji se čuju na snimku.

Tuča se najverovatnije odigrala prošlog četvrtka, a policija je prema nezvaničnim informacijama već identifikovala počinioce, dok je autor snimka još uvek nepoznat.

Pretučena devojka je zadobila povredu nosa i hematom ispod nosa, zbog čega se još uvek nalazi u bolnici.

U Hemijsko-tehničkoj školi u Kruševcu nisu želeli da daju komentar za Telegraf.rs

- Direktor Miroljub Petrović jedini je koji može da priča o tome, a on više nije u kancelariji. Pretpostavljam da će se sutra škola oglasiti ovim povodom - rekla je sekretarica Hemijsko-tehničke škole.

Pogledajte jezivu tuču (ukoliko čitate ovu vest preko mobilnih uređaja, to možete uraditi OVDE):

(Telegraf.rs/Blic.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • aleksandar

    7. septembar 2015 | 20:37

    OVE TRI LUJKE BEZ IKAKVOG OBJAŠNJENJA U POPRAVNI DOM , A RODITELJE NAJSTROŽIJE KAZNITI NOVČANO PO 1.000.000, din. pa da vidiš kako će da vaspitaju svoje divlje ćerke . SRAMOTA ŠTO SE OVAKVI SNIMCI POJAVLJUJU U JAVNOSTI A DA PRI TOM TOLIKA NENORMALNA PUBLIKA DAJE INSTRUKCIJE KAKO DA BIJU 3 NA 1 . JADNI OVI POSMATRAČI KOJI SE SMEJU OVAKVOM OBLIKU PONAŠANJA 3 DIVLJAKUŠE , KOJE ISKRENO REČENO TREBA IŠAMARATI DO BESVESTI . JADNER ONE KAD IH RODITELJI IMAJU

  • Fox

    7. septembar 2015 | 18:51

    Odmah izbaciti iz skole ove tri nasilnice,bez prava na zalbu!!! Poslati u popravni dom,pa u Vojvodinu da vade repu,posto ocito imaju snage na pretek !!! A uz to po dzepu-sve sto zarade u narednih pet godina da daju tucenoj devojci! Eto,tako!

  • Milutin

    7. septembar 2015 | 19:08

    Prvo ,izbaciti decu iz tog kluba gde treniraju. Drugo, roditelje kazniti a decu u popravni dom. I sad ti roditelji trebaju sirotoj devojcici da plate bolnicko lecenje, dete ce imati traume do kraja zivota.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA