Miloradu Ulemeku Legiji trajno oduzeta kuća od 178 kvadrata

Apelacioni sud je naveo da je kao novi dokaz odbrana dostavila ugovor u kom se navodi da je kuću koja je oduzeta on otuđio 2001. godine

  • 11

Apelacioni sud odbio je kao neosnovanu žalbu branioca Milorada Ulemeka Legije na odluku Specijalnog suda da se ne ponavlja postupak za trajno oduzimanje njegove kuće u Žarkovu od 178 kvadrata.

Iskaz Legije ključni dokaz u nastavku suđenja za ubistvo Ćuruvije!

Legiji je kuća u Žarkovu trajno oduzeta jos 2012. godine jer nije uspeo da pred sudom dokaže da je kupio legalno, a ne vršenjem krivičnih dela.

U odluci kojom je stavljena tačka na oduzimanje kuće, Apelacioni sud je naveo da je kao novi dokaz odbrana dostavila ugovor u kom se navodi da je kuću koja je oduzeta on otuđio 2001. godine, pa da iz toga proizilazi da nema mesta ponavljanju koje Legija traži, jer onda kuća i nije njegova.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boro

    8. septembar 2015 | 17:31

    Kada cese ispitati poreklo svih onih koji su se naglo obogatili od rata 1991 pa na ovamo,bez obzira koje Ulemek nije moguce daje samo on nelegalno stekao kucu i imovinu u ovoj nasoj drzavi,ili treba dase svima oduzmu koji su nelegalno stekli ili onda netreba ni njemu oduzeti...a ima desetine hiljada Ulemeka u Srbiji

  • мићко

    8. septembar 2015 | 18:43

    Bolje da oduzimate od takozvanih biznismena koji voze skupa kola imaju vile a radnici na minimalcu!

  • tetejac

    8. septembar 2015 | 19:31

    Vratice kad tad,za razliku od drugih legija je krvario za ovu zemlju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA