Osvojite originalni dres KOŠARKAŠKE REPREZENTACIJE!

Ukoliko silno želite originalni dres košarkaške reprezentacije Srbije, rešili smo da vam izađemo u susret i da vam omogućimo da ga osvojite. Pročitajte šta treba da uradite

  • 0
Foto: Promo Foto: Promo

U okviru konkursa "Jaka voda - jaka fotka", kupovinom Heba proizvoda u vrednosti iznad 200 dinara, u odabranim Merkator objektima, dobijate Heba navijački kačket i stičete pravo da učestvujete u trci za još vrednije nagrade.

UŽIVO IZ BERLINA: Srbija ne ispušta dvocifrenu prednost protiv Turske (VIDEO)

Uz Hebin kačket dobićete i Heba karticu uz pomoć koje možete da se informišete o propozicijama foto konkursa.

Naime, kada preuzmete svoju nagradu u Merkatorovom objektu, sve što je potrebno da uradite jeste da se slikate sa Hebinim kačketom i pokažete kako se navija za svoj tim.

Foto: Promo Foto: Promo

Kada ovekovečite svoju navijačku strast, fotografiju postavite na Hebin fan pejdž na Fejbuku, najkasnije do 24. septembra, do 12 sati.

Među pristiglim fotografijama stručni žiri će izabrati tri najbolje do 25. septembra, u podne, a dobitnike očekuju sledeće nagrade:

Prva nagrada biće originalni dres reprezentacije, druga - košarkaška lopta, koja će možda neke od vas odvesti na isto mesto na kom se trenutno nalaze naši momci, dok će treća nagrada biti Heba Active + paket proizvoda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA