Đulijani skupo naplaćuje svoje usluge?

Finansijer dolaska američke zvezde, čiji su honorari za samo jedno predavanje skuplji od 100.000 dolara, ostao je nepoznat

  • 0

Naprednjaci su juče predstavili svoj predizborni adut - u Beograd je na njihov poziv došao jedan od najskupljih lobista u Americi, slavni bivši gradonačelnik Njujorka Rudolf Đulijani. Finansijer dolaska američke zvezde, čiji su honorari za samo jedno predavanje skuplji od 100.000 dolara, ostao je nepoznat.

Prvi put se u predizbornoj kampanji jedne političke stranke u Srbiji pojavio ovako ekskluzivan i skup lobista. Bogoljub Karić je tokom kampanje dovodio kongresmenku Korin Braun.

- Dolazak Đulijanija u Beograd ne predstavlja predizbornu podršku u SAD određenom političkom kandidatu ili partiji. Đulijani posećuje Beograd u svojstvu privatnog lica. Njegova poseta ni u kom slučaju ne predstavlja podršku Sjedinjenih Država određenom političkom kandidatu ili partiji - rečeno je u ambasadi SAD u Beogradu.

(I. M. /  Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA