ODVUKAO GA JE U ŽBUNJE I GURNUO MU GLAVU U MEĐUNOŽJE: Naježićete se od ispovesti majke čijeg je sina silovao "drug"!

- Poslala sam sina da od komšinice uzme kanticu da odemo po ručak u Narodnu kuhinju. Međutim, taj monstrum je mog sina presreo na ulici, odvukao ga u neko žbunje u parku i počeo da ga muči - ispričala je Bojana P. (39), majka silovanog dečaka

  • 28

Zbog sumnje da je silovao N. P. (12) ometenog u razvoju, prekjuče je uhapšen učenik prvog razreda Ekonomske škole u Valjevu. On je presreo nesrećnog dečaka na ulici, odveo ga u park kod Kule Nenadovića, i naterao ga da ga oralno zadovolji!

UŽAS U VALJEVU: Mentalno obolelog dečaka TERAO NA ORALNI SEKS stariji drug!

Dečak je krenuo u komšiluk kada ga je nasilnik presretnuo na ulici.

- Poslala sam sina da od komšinice uzme kanticu da odemo po ručak u Narodnu kuhinju. Međutim, taj monstrum je mog sina presreo na ulici, odvukao ga u neko žbunje u parku i počeo da ga muči. Sin mi je ispričao da ga je taj dečak naterao da ga oralno zadovoljava, gurao mu je glavu u svoje međunožje... Kada je svršio, spermu je razmazao po trenerci i dukserici mog sina - ispričala je za Informer Bojana P. (39), majka silovanog dečaka.

Kada se vratio kući sve je ispričao majci.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

- Počeo je odmah da skida stvari sa sebe i da plače. Posle nekog vremena ispričao mi je šta mu se dogodilo. Dete mi je u šoku već dva dana. Kaže da mu se kroz glavu non-stop vrte "ružne slike" koje je doživeo - kaže Bojana.

Protiv maloletnika podneta je krivična prijava, a on je nakon saslušanja u Višem tužilaštvu u Valjevu pušten na slobodu.

- Sin mi je ispričao da mu je taj momak na igralištu Osnovne škole "Andra Savčić" skinuo papuče i bacao ih u koš, a posle ga je terao da mu ljubi noge. Dva dana posle toga napastvovao ga je u parku - dodala je Bojana.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs/ Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeca

    11. septembar 2015 | 00:39

    E ovo mora da se surovo kaznii

  • Srce♡♥♡♥

    11. septembar 2015 | 08:59

    I zbog cega je silovatelj pusten na slobodu?

  • salzburger.nesa@hotmail.de

    11. septembar 2015 | 09:20

    U svim zemljama ima nastranih.ali se ne pustaju na slobodu vec kaznjavaju.jer su drugu stranu prisiljavali.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA