DŽIHADISTI PONOVO PRETE BALKANU: Sad su objavili koje će gradove NAPASTI!

- Šta nas sprečava da napadnemo ambasade Japana u Bosni i Hercegovini, Maleziji i Indoneziji? - napisali su Islamisti u svom magazinu "Dabiq"

  • 33

Džihadisti Islamske države zapretili su napadima na 70 ambasada u svetu, a među njima su i ambasade Japana i saudijske Arabije u Bosni i Hercegovini.

ISLAMSKA DRŽAVA PRETI: Izbeglice čine veliki greh protiv Boga jer beže u Evropu!

Teroristi su svoje pretnje objavili u svom magazinu "Dabiq".

- Šta nas, na primer, sprečava da napadnemo zajednice u Dirbornu, Mičigenu, Los Anđelesu i Njujorku? Ili da napadnemo ambasade Paname u Džakarti, Dohi i Dubaiju? Šta nas sprečava da napadnemo ambasade Japana u Bosni i Hercegovini, Maleziji i Indoneziji? Ili saudijske diplomate u Tirani, Sarajevu i Prištini - navodi se u tom magazinu.

Mirsad Vilić, direktor Direkcije za koordinaciju policijskih tela BiH, rekao je za "Avaz" da su ove pretnje veoma su ozbiljno shvaćene i već su preduzete određene mere na osiguranju ambasada kojima je zaprećeno.

- Održali smo sastanak s osobljem Ambasade Japana u BiH i preduzeli mere i radnje iz nadležnosti Direkcije. Pojačane su mere sigurnosti i prema Ambasadi i rezidenciji, kao i prema Ambasadi Saudijske Arabije, konzulata i osoblja svih ovih diplomatskih predstavništava – rekao je Vilić.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs/ Izvor: avaz.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • max benser

    12. septembar 2015 | 14:29

    BUDIMO OTVORENI I LOGICNI! Da li su Djihadisti ubijali po Srbiji? NE!!! Da li su Ameri ubijali po SRbiji i Nemci? DA!!! Nemci su dva puta bombardovali Srbiju, i Beograd otvara Skolu nemackog Jezika, srpska LOgika, a strepi od Djihadista, koje je stvorila Amerika!

  • Marence

    12. septembar 2015 | 12:36

    Pa napadnite više, da nam date povoda da vas obrisemo jednom za svagda!

  • da,da,da

    12. septembar 2015 | 14:30

    a merika -usra-kravari,su zlocudni tumor planete zemlje koji napada i unistava sve sto im se na putu nadje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA