ZOVEM ĆERKU, ZOVEM UNUKE, NIKO DA MI SE JAVI! Bolne reči srpskih staraca koje će vas RASPLAKATI!

Da je, pored svih stračkih bolesti koje su je snašle, ponajviše boli duša najbolje je opisala starica P. M. U samo nekoliko rečenica pokazala je koliko je taj bol veliki

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Velo

    16. septembar 2015 | 19:13

    Luna bravo tvoj kometar je prava- istina-KOD NAS SU DJECA SEBICNA ZATO STO IH PUNO MAZIMO? Ali to nisu kríva djeca nego odgoj neznalice od ,,drustvo i crkve? Evo kako npr, ja sam u drugom svjetskom ratu izgubija oba roditelja a u 7 god, do danas posta 70 posto invalid i zbog invalidos nitko mi nije tjeo pomoc nego su svi bjezali od mene i uspijo sam zavrsit vecernji tj.zanat na svoj trosak uz pomo zarada od nadnicara.i uspija sam se ozenit i koja je dvije zdrave cerke rodila i imam 4 zdrave unuke a naj stariji unuk ima 31 god koji ga nevidam dugo nití se mi javlja od kada mi je moja ljubav zena umrla tj, ima 13 god, i ako zivimo u istom gradu vec ga 5 god, ne vidam niti se cujemo a taj moj je unuk je super i volimga je nikad ne pravi prob, niti pusi niti pije i mogu reci da sam sretan i naj sretniji samac. E vidi te ovo? Da prije 4 mj, mije blokira mi je mjehur punih 12 sati tj, nemogu mokrit a tumur mi je oko 7 cent, i primora sam zvati 2 svoje drage ceri da mi pomgnu brzo da ne umrem od muke ali obodvoje ve odavno se ne vidamo ili rijetko. Ali na srecu odma su mi dosli u moj stan i za 10 ninuta u sok sobi s ostecen srce i zvukli mi doktori 26 lit, mokrace u 5 dana i sad nosim katader. I sada 2 ceri i 3 unuke i 1 zet stalno mi dolaze i pomaze i dok ovo pisem suze mi stalno curi i tece od srece a imam 78g, e drugog zeta mi se ne vidamo niti cujemo se puni 5 god, a milijunas je a moja penzija je 2550kn, ali nemojmo krivit njíh zbog prirodni ,,hentikep,, ili starost, i spreman sam prodat pricu o uspjeh mom sretnom zivotu, o sve sam samcat skola,posa,ceri fakl, pa human 92g, nagrada u engl, zenvi i zgb, i 30 god postanar i vozac s mil,km 58 god, prof,zavolan bez udesa i kvara, a jos 70 posto sam invalid,hvala.

  • Modesty

    16. septembar 2015 | 09:24

    Strasno.... pola sata imamo svi, pa makar jednom nedeljno... 3min razgovora telefonom imamo svi... Zar mobilni nije preci starijima, da bi u momentu zatrazili pomoc, nazvali nas decu da cuju glas, nego deci i onda okrivljivali drustvo kako nam decu upropastavaju. Mi modifikujemo drustvo sa svojim delima.... A komentari otac me istavio i zato me boli uvo jer nije mi dai stan itd... sta reci drugo nego genetika je generika. Mi nasledjujemo i osobine, pa i sebicnost. Prastanje sogurno nije nasledila. Sa ovom recenicom je neosudjujem, daleko od toga ali ako je neko pa cak i roditelj nacinio greh ne treba podrzavati taj greh, vec se treba uzdici i pokazati da postoji razlika.

  • Nataša

    15. septembar 2015 | 22:24

    Poštovani, ne osuđujte Jass. Niste bili u njenom "cipelama". Ako niste doživeli ne možete suditi. Znam kako se oseća. Prošla sam slično. Razumem bes i gnev koji oseća. Želim da znate da je emotivno lakše kada otac umre nego kada ostavi. Deluje apsdurdno ali je tako.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA