KATJA JE PLOD NAJNEVEROVATNIJE LJUBAVNE PRIČE U SRBIJI: A sve je počelo na Fejsu kada je njena MAMA imala 12 godina! (FOTO)

- Pošla sam na porođaj sa suzama u očima, nijednog momenta se nisam uplašila - sa velikim uzbuđenjem priča mlada mama Milena

  • 25

U GAK "Narodni front" 10. septembra, samo nekoliko minuta pre ponoći, na svet je došla Katja Vasilev, plod najlepše ljubavne priče u Srbiji između Makedonca Bogdana i Srpkinje Milene. Katju već zovu "makedonsko devojče", a umesto uspavanki pevaju joj "Rodila se mala".

Podsetimo, Telegraf je prvi pisao o najneverovatnijoj ljubavnoj priči u Srbiji između Milene i Bogdana, a kako vreme brzo leti, stigli smo i do trenutka da ispratimo priču o njihovoj preslatkoj bebi.

NAJNEVEROVATNIJA LJUBAVNA PRIČA U SRBIJI: Sve je počelo na Fejsbuku KAD JE ONA IMALA 12 GODINA! (FOTO) (VIDEO)

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Osamnaestogodišnja Milena je danas, saznajemo, jedna od retkih mama koja se odlučila na porođaj potpuno prirodnim putem. Porođaj je trajao šest sati, a ona se svaki minut junački borila da iznese na svet zdravu i pravu bebu

- Pošla sam na porođaj sa suzama u očima, nijednog momenta se nisam uplašila. Kao da sam krila dobila i poletela na prvi sprat, mazila sam stomak govoreći "još malo pa ćemo se upoznati" - sa velikim uzbuđenjem priča mlada mama.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Celokupna porodica je bila uz nju, njen muž Bogdan je čak i plakao. Budući da su unapred znali pol deteta, već su pripremili stvari za devojčicu, a prvo što su kupili maloj Katji je par soknica.

Na Katju je moralo malo duže da se čeka, ali osećaj kada je beba došla na svet, Milena ne može opisati:

- Bila sam presrećna, stavili su mi bebu na grudi, bila je tako mirna i tiha i gledala me pravo u oči. Tekle su mi suze radosnice, nisam bila pri sebi - priča Milena dodajući da nikada nije doživela lepši bol nego onaj tokom porođaja.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Podsetimo, ljubavna priča ovog para odjeknula je regionom kao bomba!

Upoznali su se kada je Milena imala samo 12 godina. On je imao 15. Uprkos suprotstavljanju Bogdanovih roditelja i daljini, njihova ljubav je opstala.

Sada je došla i beba, i porodica Vasilev želi novi početak bez osvrtanja na ružnu prošlost.  

Čestitamo im na prinovi i želimo još mnogo dece!

Od sada pratite Telegraf i na Vajberu!

(I. Lazić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • plavi safir

    22. septembar 2015 | 20:09

    Divno! Srecni i zdravi bili!! A maloj Katji prelepo detinjstvo i zdrav i dug zivot!!

  • Невена

    22. septembar 2015 | 20:08

    Прелијепо! Честитам родитељима,а беби срећан,и дуговијечан живот.:)

  • Jelena

    22. septembar 2015 | 20:56

    Svu srecu ovog sveta...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA