VELIKA TAJNA MONAHA SAVE: Ovako danas izgleda čovek osuđen za UBISTVO BRISA TATONA! (FOTO)

Da podsetimo, Puzigaća je zajedno sa još 11 navijača ,,Partizana" osuđen za ubistvo francuskog navijača. Informer je došao do fotografije na kojima se vidi kako Puzigaća izgleda posle šest godina bekstva.

  • 32

Kako prenosi ,,Informer", navijač fudbalskog kluba ,,Partizan" Dejan Puzigaća, koji je u odsustvu osuđen na 14 godina zatvora zbog ubistva Brisa Tatona 2009. godine sada je monah Sava, i ovako izgleda.

Da podsetimo, Puzigaća je zajedno sa još 11 navijača ,,Partizana" osuđen za ubistvo francuskog navijača. Informer je došao do fotografije na kojima se vidi kako Puzigaća izgleda posle šest godina bekstva.

EKSTRADICIONI PRITVOR ZA NAPADAČA NA BRISA TATONA: Dejan Puzigaća uskoro u Beogradu

Na fotografiji se nalazi Dejan Puzigaća, ili monah Sava, sa ocem Žarkom i sestrom Kristinom u ekstradicionom pritvoru. Otac Žarko je rekao za ,,Informer" da se tri puta sastao sa sinom Dejanom koji se više ne predstavlja pod tim imenom.

- I ponosan sam i tužan zbog toga šta je on danas. Ne kaže se bez razloga da su monasi anđeli na zemlji, ali ipak osećam da sam ga izgubio. Vrlo je teško rečima opisati to osećanje kad vidite sopstveno dete, posle toliko vremena i shvatite da ni po čemu više ne liči na sebe, izbegava dodir i svaku bliskost. U nekom je sasvim drugom svetu, koji je teško razumljiv nama običnim smrtnicima - ispričao je Žarko Puzigaća i dodao da je uoči hapšenja sina, prvi put trebalo da se vidi sa nim na Svetoj Gori.

Foto: Tanjug/Rade Prelić Foto: Tanjug/Rade Prelić

- Preko posrednika smo ugovorili taj susret, ali je Bog očigledno imao drugi plan. Dejan je uhapšen na aerodromu zbog toga što je na slovenačkom pasošu koji je imao, bila njegova slika iz ,,pređašnjeg života" na kojoj je drastično drugačije izgledao. Ne znam da li je taj ,,propust" sa njegove strane bio nameran ili ne, da li je odlučio da konačno dođe u Srbiju...

MONSTRUOZNO: Mašine roditelje optužili da su PRODALI DETE ZA 850 EVRA!

Žarko je otkrio da je Dejan poslednji put bio na Tajlandu, ali nije želeo da kaže gde mu se sin krio sve vreme i ko mu je pomagao u svemu tome.

Foto: Tanjug/Irfan ličina Foto: Tanjug/Irfan ličina

- Čvrsto sam mu obećao da neću ništa da govorim na tu temu, zato što je insistirao na tome da pred našim sudom sam kaže sve što ima. Posebno jer ne želi ničije sažaljenje. Ubeđen je da će mu božja pomoć biti dovoljna da dokaže svoju nevinost. Zamolio nas je da ne plačemo i ne tugujemo, da verujemo u snagu i pravednost Gospoda.

U Hrvatsku za 24 sata ušlo 5.400 izbeglica!

Dejanu Puzigaći je izrečena presuda u odsustvu, tako da će imati pravo na ponovljeno suđenje.

Od sada pratite Telegraf i preko Vajbera!

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Banja luka

    17. septembar 2015 | 22:35

    12 ljudi osudjeno,a sta bi sa ubistvom naseg Jagode?ko,kada i koliko njih ce biti osudjeno?

  • Tigar

    17. septembar 2015 | 22:34

    Bravo Savo, moli Boga, ako ostanes momah, ne brini, Bog ce oprostiti, kajes se kako treba. Zelim ti srecu, takodje znam da se molis za francuza i on je sigurno u raju, on ce ti oprostiti kroz Gospoda.

  • sever-jug

    17. septembar 2015 | 23:47

    Nekako uvek kad pomislim ili ugledam sliku Btisa Tatona osetim jezu i veliku tugu. Covek je stradao ni kriv ni duzan i nema veze da li je francuz, englez, koje je vere i nacije. Opravdanja za takav zlocin nema a kajati se mogu, i naravno mogu traziti oprostaj od boga oni koji su ga ubili.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA