HRVATSKI MINISTAR IZBEGLICAMA: Ne dolazite više kod nas, OSTANITE U SRBIJI!

Ranko Ostojić, potpredsednik Vlade Hrvatske i ministar unutrašnjih poslova, poručio je migrantima da je laž da je njegova zemlja put za Evropu i da autobusi ne mogu da ih odvedu tamo

  • 15

Hrvatski potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ranko Ostojić večeras je dao izjavu za novinare u Lovačkom domu u Starim Kunjevcima, kada je izbeglicama sa Bliskog istoka poručio da u njegovoj zemlji više nema mesta za njih.

(LIVESTREAM) HAOS NA GRANICI S HRVATSKOM: Migranti probili kordon, policija uvela red! (FOTO) (VIDEO)

Nakon što je rekao da se očekuje da će dodatni prihvatni centar u Belom Manastiru za sada moći da ispuni smeštajne potrebe, strana novinarka ga je upitala na engleskom da li ima neku poruku za emigrante koji žele u Evropu, ali tamo ne mogu preko Mađarske.

HRVATSKI PREMIJER: Ponašaćemo se bolje prema izbeglicama nego neke druge države!

- Ne dolazite više ovde, naši kapaciteti su puni. Ostanite u prihvatnim centrima u Srbiji, Makedoniij i Grčkoj. Ovo nije put za Evropu i autobusi vas ne mogu odvesti tamo. To je laž - poručio je Ostojić izbeglicama, na solidnom engleskom.

Pratite situaciju iz Tovarnika uživo OVDE.

Od sada pratite Telegraf i preko Vajbera!

(Telegraf.rs/Izvor:24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slobo

    17. septembar 2015 | 20:31

    Postovana gospodo oni nece kod nas nego kod vas,u EU.Kako mi se cini moracete da ih prihvatite .Zakasnili ste ta podignete ogradu a granica vam je porozna.Licno mislim da bi sada bili najsrecniji da vam se vrate Srbi koje ste proterali.Ocigledno slabo ste ucili istoriju. Srbi krajisnici su bili granicari prema Austrougarskoj.Oterali ste ih.Sada branite je vi.Ako da Bog da vam napune punu Hrvatsku.A procita na portalu da vi imate mnogo slobodnih radnih mesta u EU.

  • ::cica 155@

    17. septembar 2015 | 20:25

    Pa oni hoce u evropu a srbija nije jos evropska sad pokazite humanost

  • Nesko

    17. septembar 2015 | 20:14

    Hahahahahah pa hrvatska je inace u aziji ne znam sto su tamo pohrlili....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA