(VIDEO) POHAPSILI IH DOK SU BILI U GAĆAMA: Pogledajte veliku akciju srpske policije!

U stanu V. I. pronađeno je 332,27 grama supstance za koju se sumnja da je kokain, 16,47 grama supstance za koju se sumnja da je heroin, dve digitalne vage i novac za koji se sumnja da potiče od prodaje droge

  • 20

Srpska policija presekla je međunarodni lanac krijumčarenja droge i zaplenila više od 20 kilograma suve biljne materije za koju se sumnja da je marihuana, kada je odredila zadržavanje dvojici Crnogoraca, iz Pljevalja, sa prebivalištem u Novom Sadu M. P. (45), V. I. (40) i M. L. (45) iz Bačke Palanke, zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

SRPSKI DEČAK DILOVAO HEROIN I SLOMIO RUKU POLICAJCU? Šokiraćete se kako je zbog toga kažnjen

Policajci su u Petrovaradinu, u automobilu osumnjičenog M. P. pronašli dve torbe sa biljnom materijom. Zbog osnova sumnje da se udružio sa M. P. radi prodaje droge, na osnovu naredbe sudije za prethodni postupak Višeg suda uNovom Sadu, pretresen je stan V. I. i druge prostorije koje koristi, kada je pronađeno 332,27 grama supstance za koju se sumnja da je kokain, 16,47 grama supstance za koju se sumnja da je heroin, dve digitalne vage i novac za koji se sumnja da potiče od prodaje droge.

Foto: Tanjug/ MUP Srbije Foto: Tanjug/ MUP Srbije

Nakon toga, u Bačkoj Palanci je, po naredbi sudije za prethodni postupak Višeg suda u Novom Sadu, pretresen stan i druge prostorije koje koristi osumnjičeni M. L. kada je pronađeno oko 10 grama supstance za koju se sumnja da je heroin, 36 tableta nalik na „ekstazi“, dve digitalne vage i novac za koji se sumnja da potiče od prodaje narkotika.

Evo snimka akcije policije:

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, u zakonskom roku, biti privedeni sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Novom Sadu.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nada

    21. septembar 2015 | 15:48

    Da li ste vi svesni gospodo da se za ovoliku količinu droge u Beču robija 6 meseci. A u Srbiji je ovo "velika akcija", ovo su bre obični pilićari, uzeli malo da izbacaju po kraju. zeemljo otvori se...

  • Neki

    21. septembar 2015 | 15:48

    Nije bitno koliko su našli nego koga su našli .....

  • Miloš

    21. septembar 2015 | 15:25

    Bravo za veliku akciju nase policije i 332 grama sto su nasli...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA