ADIL TVRDI DA NIJE TUKAO ANU: Džejeva ćerka odlučila da ne svedoči protiv supruga!

Pevač je, kako Telegraf nezvanično saznaje, izjavio da se on i njegova supruga jesu često svađali, ali zbog toga što je ona bila ljubomorna

  • 2

Pevač Adil Maksutović, kome je danas u Prvom osnovnom sudu počelo suđenje zbog sumnje da je početkom decembra 2013. tukao suprugu Anu Ramadanovski, izjavio je da nije bio nasilan prema ćerki Džeja Ramadanovskog.

 OPROSTILA MU BATINE: Džejeva ćerka će ponovo živeti sa Adilom ali ima JEDAN USLOV!

Pevač je, kako Telegraf nezvanično saznaje, izjavio da se on i njegova supruga jesu često svađali, ali zbog toga što je ona bila ljubomorna. Tuče, kako je on danas tvrdio, nije bilo.

Adil je rekao da je i tog 6. decembra, u njihovoj kući došlo do rasprave, tokom koje ga je Ana čak gađala kristalnom činijom, ali da on ni tada nije podigao ruku na majku svog deteta.

 DIVLJAČKI: Adil brutalno pretukao Džejovu ćerku, šutirao je u stomak?!

U sudu je danas trebalo da bude saslušana i ćerka Džeja Ramadanovskog, koja je nasilje u porodici posle incidenta i prijavila policiji. Međutim, ona danas nije želela da svedoči, već je rekla da će iskoristiti svoje zakonsko pravo da ne svedoči protiv supruga.

Ana i Adil danas su na kratko porazgovarali u Palati pravde, pošto su se susreli u hodniku zgrade.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA