DIVLJAČKI: Adil brutalno pretukao Džejovu ćerku, šutirao je u stomak?!

Džej: Tačno je sve što ste čuli. Samo mogu da kažem da treba da ga je sramota! Adil: Nije tačno da sam pretukao Anu, tužiću one koji su izmislili ovaj skandal

  • 9

Adil Maksutović u petak uveče navodno je pretukao suprugu Anu, ćerku Džeja Ramadanovskog, a kako tvrdi "Kurir", pevač je Anu koja se porodila pre nepuna dva meseca, nekoliko puta udario pesnicama a zatim ju je šutnuo u stomak na kojem ima svežu ranu od carskog reza!

"Kurir" opisuje kako je došlo do incidenta i navodi da su potvrdu o tuči dobili i od samog Džeja Ramadanovskog, a u izjavi za Telegraf Adil Maksutović je demantovao ove navode i najavio tužbu protiv autora teksta zbog kojeg ga trenutno mrzi čitava Srbija:

- Ovaj incident se desio u njihovom domu. Svađa je počela zbog sitnica, da bi se pretvorila u pravi pakao za Anu. Nakon desetominutnog fizičkog maltretiranja, ona je uplakana i s modricama na telu ležala na krevetu, a zatim je pozvala policiju. Maksutović je saslušan i protiv njega će najverovatnije biti podneta krivična prijava. Ana je spakovala svoje stvari, uzela sina i otišla kod majke Nade. Kako su tokom noći počeli bolovi u stomaku, sutradan je sa Džejom otišla na ginekološko odeljenje u Višegradskoj, gde je utvrđeno da su se na mestima udaraca stvorili hematomi - kaže izvor blizak mladom bračnom paru.

- Tačno je sve što ste čuli. Samo mogu da kažem da treba da ga je sramota - rekao je Ramadanovski.

Da podsetimo, Ana Ramadanovski se porodila 14. oktobra i rodila je sina Adriana, a Adil i ona su se krajem novembra venčali u opštini u najužem krugu rodbine i prijatelja, a kako je tada navedeno, raskošna svadba je planirana za maj naredne godine.

OVDE pročitajte Adilov demant u kojem navodi da je šokiran lažima koje su osvanule na naslovnici dnevnih novina.

(Telegraf.rs/ izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • maxg

    9. decembar 2013 | 10:34

    Ciganska posla

  • Sladjana

    9. decembar 2013 | 10:42

    Ako nije jos jedna novinarska laz cisto sumnjam da je Adil nasilnik,ali ako je istina zajebo se zestoko pokazao je pravo lice niko ga vise nece istim ocima gledati

  • Blok

    9. decembar 2013 | 10:23

    Jel si u Sremskoj Kamenici naucio da bijes zene cokoladni?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA