ZLOČIN KOJI JE ZAPANJIO HRVATSKU: Direktor iz Zagreba silovao svoja dva psa!

Policija ga sumnjiči da je, kad bi zatvorio vrata, postajao sasvim drugačija osoba. Da je silovao pse (policija ne navodi o kojoj rasi pasa je reč), fizički ih zlostavljao i svoje nastranosti fotografisao

  • 11

Mušrarac iz Zagreba (39) sumnjiči se je seksualno zlostavljao svoja dva psa, fotografisao šta im je radio, a te gnusne scene objavljivao i delio na društvenim mrežama.

Uhvaćen i SNIMLJEN kako ima SEKS sa magarcem! (VIDEO)

Situirani muškarac komšijama je izgledao kao čovek kome je stalo do njegovih ljubimaca. Kao osoba koja brine o mužjaku i ženki koje je držao u stanu.

NAJBOLESNIJA ISPOVEST KOJU STE IKAD PROČITALI: Imam seks sa konjima, moja žena me podržava!

Policija ga sumnjiči da je, kad bi zatvorio vrata, postajao sasvim drugačija osoba. Da je silovao pse (policija ne navodi o kojoj rasi pasa je reč), fizički ih zlostavljao i svoje nastranosti fotografisao.

Potom je, sumnjaju istražitelji, te fotografije razmenjivao s istomišljenicima na internetu i društvenim mrežama. Sve to je, navodno, trajalo od 2009. na raznim lokacijama širom zemlje.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Reč je, kako nezvanično saznaje portal "24sata.hr", o vlasniku i direktoru firme koja je, između ostalog, registrovana za uzgajanje i prodaju pasa.

- Oprostite, policija mi je rekla da ne smem da komentarišem - rekao je poznati uzgajivač pasa na pitanje o osumnjičenom.

Policija je sprovela kriminalističko istraživanje nad vlasnikom rasnih pasa te ga je predala pritvorskom nadzorniku. Potom je doveden kod pred sudiju u Zagrebu, koji mu je odredio jednomesečni istražni zatvor kako tokom istrage ne bi mogao da utiče na svedoke.

Sumnjiče ga za krivično delo ubijanja ili mučenja životinja. U krivičnom zakonu RH stoji da će se onaj ko usmrti životinju bez opravdanog razloga ili je teško zlostavlja, nanosi joj nepotrebnu bol ili je izlaže nepotrebnim patnjama, biti kažnjen zatvorom do godinu dana. Ako se tokom istrage i eventualnog suđenja utvrdi da je to radio iz koristoljublja, biće kažnjen dvogodišnjom zatvorskom kaznom.

Od sada pratite Telegraf i preko Vajbera!

(Telegraf.rs / Izvor: 24.sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zapanjen

    25. septembar 2015 | 14:33

    Postoje "istomisljenici" ? Ako ih je dovoljan broj i oni da najave skup za sledeci prajd, zajedno sa "partnerima".

  • Domaćinac

    25. septembar 2015 | 14:36

    ajd razumem da je ženku, ali mužjaka...? Šalu na stranu,ovo je ozbiljno poremećen čovek. A pošto je to ''razmenjivao sa istomišljenicima...na više lokacija širom zemlje...'' znači da ih je poprilično mnogo...

  • Iva

    25. septembar 2015 | 16:14

    Boze sacuvaj!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA