ZABRANJENO ZA MLAĐE OD 18 GODINA? Peticija da se maloletnicima uveče ne dozvoli ulazak u klubove!

"Moja starija ćerka želela je u jedan od noćnih klubova. Nisam joj dao, već sam pretražio šta se tamo nudi"

  • 9

Zoran Jovanović. doktor specijalista veterinarske medicine, pokenuo je Fejsbuk-peticiju pod nazivom "Ko nam truje decu". Cilj ove akcije je da se maloletnicima zabrani ulazak u noćne klubove bez staraoca. 

- Moja starija ćerka želela je u jedan od noćnih klubova. Nisam joj dao, već sam pretražio šta se tamo nudi - kaže Jovanović.

On naglašava da je glavni problem što se u noćnim klubovima preko promotera pritiskaju decu i vrbuju žrtve za "njihovu stvar". On je peticiju slao svim državnim institucijama, neki su odgovorili, neki ne.

Za sada peticija imao oko 2.000 deljenja na Fejsbuku, a Jovanović se nada da će ih biti još:

- Angažovali smo čitav tim koji radi na prikupljanju 30.000 potpisa, kojim ćemo tražiti izmenu. tj. dopunu zakona o zaštiti potrošača - završava priču Zoran.

( Telegraf.rs/ Izvor: Večernje novosti)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aus

    26. septembar 2015 | 13:16

    Toj normalno da osoba ispod 18 nemoze da udje u bar ili club . Jasam vlasnik bara I mislim da je to posto sta maloletna osoba ima da trazi na takim mestima .

  • miyamoto musashi

    27. septembar 2015 | 12:35

    Apsolutno se slazem sa inicijativom. I ne samo za maloletne. Ako se vec ugledamo na zapad onda bi mogli da restorane, kafice i kafane zatvaramo u 22.00. Tamo radnim danima nema ljudi po kafanam. A da li to odgovasra nasoj vlasti/ima? Zamislite da su ujutru probudi u 7.00 tri miliona mladih ljudi. Punio snage i zivota, a nema posla?! Jedan dan, drugi, dan, treci dan ... revolucija. Ovako izlaze do 06 ujutru. Bude se u dva tri popodne. Podbuli, mamurni. Toci se alkohol, valja se droga. Oni NE ZIVE, oni BAULJAJU kroz zivot. A to izgleda garniturama i odgovara.

  • Lik

    26. septembar 2015 | 12:51

    Šta ćeš time postići ? Možeš samo da navučeš gnev. Pusti decu da žive. Život je i onako učmal i kratak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA