GOLOTINJA JE OK SAMO U VESTIMA: Albanska voditeljka dobila otkaz zbog slikanja za Plejboj (VIDEO)

U Albaniji je golotinja veliki tabu, s obzirom na to da 60 odsto populacije čine muslimani. Prema njihovom shvatanju, vođenje vesti samo u sakou je u redu, ali poziranje Plejboju ipak nije

  • 0

Albanska TV voditeljka Enki Bracaj, o kojoj su prošle nedelje pisali svi evropski mediji zbog golišavog načina vođenja vesti, već se našla u problemima: ponesena novostečenom slavom, prsata voditeljka pristala je na fotografisanje za Plejboj i zaradila suspenziju u matičnoj TV kući.

KAD ALBANKE PRIČAJU O SRPSKOM PREMIJERU, GRUDI SAME ISPADAJU: Seksi novinarka srušila internet (VIDEO)

Enki je posao dobila kad je na audiciji pokazala grudi, a šefovi TV kuće bili su toliko oduševljeni viđenim da su joj istog trena ponudili posao. Enki je nastavila da vodi vesti u golišavim izdanjima, što se pokazalo kao dobar trik, jer je gledanost vesti albanske TV stanice Zjarr rapidno porasla.

Međutim, kad je Enki odlučila da zaradi nešto sa strane i pozira za Plejboj, njeni šefovi su poludeli, piše Daily Mail.

Naime, u Albaniji je golotinja, pa čak i toples, veliki tabu, s obzirom na to da 60 odsto populacije čine muslimani. Prema njihovom shvatanju, vođenje vesti samo u sakou je u redu, ali poziranje Plejboju ipak nije.

Printskrin: Youtube/Zjarr Televizion Printskrin: Youtube/Zjarr Televizion

Glavni urednik televizije Ismet Drishti rekao je da je Enki trenutno suspendovana, dok on pokušava da je odgovori od poziranja za muški časopis.

- Rekao sam joj da bi trebalo da se usredsredi na novinarstvo i studije. Još pregovaramo oko toga kako da rešimo taj problem - rekao je on.

Otkrio je i kako je odlučio da zaposli atraktivnu Enki.

- Shvatio sam da sve TV stanice u Albaniji imaju više-manje ista lica i odašilju iste političke poruke. Želeo sam gledaocima da ponudim sveže lice - rekao je.

Enki je otkrila da još od audicije prima svakakve ponude. Ova studentkinja odnosa s javnošću u poslednje vreme na Fejsbuku prima nebrojene zahteve za prijateljstvo i poruke, na koje ne stigne ni da odgovori.

- Ne očekujem da ću postati slavna preko noći i nije jednostavno upasti na televiziju. Ja sam novinarka koja je na početku karijere i mora preuzeti neke rizike - poručila je Enki Bracaj.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Izvor: index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA