(UZNEMIRUJUĆE) TUKLI JE LANCEM I URINIRALI PO NJOJ: "Prijatelji" su je zverski mučili i zlostavljali, i na kraju unakazili! (VIDEO)

Jedan od zlostavljača je snimao kako je matretira za "rođendanski poklon samom sebi", kako je tvrdio na sudu

  • 7

Samer Greg (17) iz Engleske je žrtva zlostavljanja svojih prijatelja. Oni su je 8 sati maltretirali i tukli metalnim i drvenim predmetima. Nesrećna devojka je ispričala na sudu da je htela da skoči kroz prozor, samo da bi zaustavila agoniju kroz koju je prolazila.

GASIO MI JE CIGARETE PO LICU I UDARAO ME: On je bio policajac, a ja tek srednjoškolka! (FOTO)

Njeni zlostavljači su prošle nedelje osuđeni na devet i po godina zatvora, a ona je tek tad skupila hrabrost da ispriča svoju priču medijima. "Prijatelji" su je 22. decembra zatvorili u stan i bez ikakvog razloga je tukli osam sati. Jedan od njih snimao je kamerom svoja zlostavljanja kao rođendanski poklon samom sebi.

- Želela sam da odem ali nisu me puštali. Ejmi mi je blokirala izlaz. Počela je da me udara i gura me na zid. Udarali su me nogama i rukama i vikali. U jednom trenutku Džej me udario lancem za motocikle. Nije mi bilo jasno šta sam im učinila da me tako tuku. Džej je u jednom trenutku počeo da izvodi pokrete borilačkih veština. Rekao je da želi da isproba svoje veštine i da zato sve snima. Nisu mi dopuštali da sednem na kauč kako se ne bi zarazili. Rekli su mi da stanem na ‘sve četiri’ kao pravi pas - ispričala je Samer.

- Džejms je počeo da urinira po meni, po mojoj kosi. Oko mi je bilo nateklo pa su u njega iscedili limun. Ali najgore je bilo kad sam čula da planiraju da me ubiju - kaže ona.

Svi su na sudu priznali da su devojku zarobili i zlostavljali je. Ejmi Gejns (21) i Džejms Kaning (20) osuđeni su na po pet godina u ustanovi za mlađe prestupnike.

Treći, Džej Blejds (20), u čijem stanu se sve događalo, osuđen je na četiri i po godine. Celu dramu zaustavio je četvrti prijatelj koji je došao u stan i zatekao pretučenu Samer. Pozvao joj je hitnu pomoć. Napadači su Samer naredili da kaže da je napadnuta na ulici. Otišli su potom s njom u bolnicu. Njihov razgovor o tome kako moraju izbrisati snimke i fotografije od prethodne noć načuli su bolničari, pa je počelo sve da se otkriva.

Pogledajte video:

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs/ Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ultra

    30. septembar 2015 | 15:32

    Rođendanski poklon? U moje vreme, najveća rođendanska želja svih mladih bila je dobiti bicikl "Poni" na poklon. Ma koliko da je čovečanstvo "uznapredovalo", neizmerno sam srećan što sam detinjstvo proveo u "zaostalim" vremenima...

  • ruza

    30. septembar 2015 | 15:55

    Boze!Jadna devojka,te koji su je mucili treba na smrtnu kaznu osuditi,a ne na par godina.!

  • Република Српска

    30. septembar 2015 | 23:27

    Шта је тим људима и одакле им толики садистички нагони?Као да су били под дејством наркотика или су под утицајем сатанизма а можда су једноставно зли у сваком случају заслужили су смртне казне након овог садистичког иживљавања

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA