SVI SU TRAŽILI NJENO POMILOVANJE: Pogubljena Amerikanka zbog ubistva supruga (FOTO) (VIDEO)

Verske vođe su pokrenule kampanju kako bi njena smrtna kazna bila preinačena u doživotnu robiju, bez mogućnosti uslovnog oslobađanja, zato što veruju da je ona sada “nova osoba”

  • 6

Keli Reni Gisindener (47) osuđena je u februaru 1997. godine zbog ubistva muža i pogubljena je danas smrtonosnom injekcijom u državnom zatvoru u Džeksonu, uprkos pozivima pape Franje da joj život bude pošteđen.

Zbog ovih 14 stvari u Iranu sledi SMRTNA KAZNA. Ona pod brojem će 5 vas ZAPREPASTITI!

Ona je prva žena nad kojom je izvršena smrtna kazna u Džordžiji od 1945. godine prenele su agencije, a tužilaštvo je navelo da je Gisindener sa svojim dečkom Gregorijem Ovenom isplanirala ubistvo muža.

Oven koji je izbo do smrti Daglasa Gisindenera izjasnio se da je kriv i svedočio protiv Gisindener, a on je osuđen na doživotnu robiju.

Neposreno pred smrt za svog supruga Dalasa, Keli je rekla da je bio "neverovatan čovek koji je umro zbog mene". Sve vreme je bila ophrvana emocijama, a do samog trenutka smrti je jecala.

Foto: Tanjug/AP/Bita Honarvar/Atlanta Journal-Constitution Foto: Tanjug/AP/Bita Honarvar/Atlanta Journal-Constitution

Pred sam kraj je tražila oproštaj i molila se bogu. Njeni advokati su podneli tri zahteva za pomilovanje, ali su sva tri odbijena. Advokatica Suzan Kejsi rekla je da su deca "skrhana" ishodom.

- Tražili smo od odbora bar još 24 dodatna sata, kako bi deca mogla da posete majku, ali je i to odbijeno - rekla je Suzan Kejsi.

Gisinder je imala samo nekoliko jednostavnih reči za svoju decu nekoliko sati pre pogubljenja: "Volim vas, volim vas, volim vas. Ponosim se vama".

Foto: Tanjug/AP/Hyosub Shin/Atlanta Journal-Constitution Foto: Tanjug/AP/Hyosub Shin/Atlanta Journal-Constitution

ISPOVEST DŽELATA IZ PAKISTANA: Dosad sam ubio više od 200 ljudi, ali to je moj posao!

- Upravo su mi javili da je 16 godina bola konačno završeno. Moja mama je bila pravi izvor inspiracije i heroj, ona je najsnažnija osoba koju poznajem. Dobio sam najboljeg anđela čuvara kojeg čovek može da poželi. Volim te, mama, nikad te neću zaboraviti - napisao je njen sin na Fejsbuku.

I verske vođe su pokrenule kampanju kako bi njena smrtna kazna bila preinačena u doživotnu robiju, bez mogućnosti uslovnog oslobađanja, zato što veruju da je ona sada "nova osoba".

Foto: Tanjug/AP/Atlanta Journal-Constitution Foto: Tanjug/AP/Atlanta Journal-Constitution

Pogledajte video:

Od sada pratite Telegraf i preko Vajbera!

(Telegraf.rs / Agencije)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • victoria

    30. septembar 2015 | 12:48

    Ovde se supruznicimedjusobno ubijaju, pa nikom nista. Nekoliko godina, pa mogu da se opet zene i udaju.

  • Acko

    30. septembar 2015 | 13:07

    ..čudni neki likovi..mama mu inspiracija..! ..a'tek onaj šalterski službenik..!

  • Aleksandar

    30. septembar 2015 | 12:44

    Smrtne kazne u doba civilizacije su stvarno sramota ovog sveta. Pravda ne može biti pravda ako onaj ko govori u ime iste ubija. Pravda ne treba da teži kažnjavanju na način gde se niko ne može pokajati jer ni jedan greh na svetu nije vredan ljudskog života. To je kao kada bih ja video nekoga da krade pa mu otsekao prste, to što sam ja njega kaznio ne znači da ja ne snosim krivicu za svoj čin. To nije nikakva pravda to je samo hladnokrvna prevencija sličnih dela u budućnosti, a to akademski građani i ljudi koji se pozivaju na diplomatiju ne mogu izreći.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA