SMETA MU TOMISLAV NIKOLIĆ: Kolindin PR prekinuo njen intervju na NACIONALNOJ TELEVIZIJI! (VIDEO)

Tokom razgovora o inicijativi Jadran - Baltik novinarka Nove TV predsednicu Kitarović pitala je i o aktuelnim temama na koje predsednica nije odgovarala poslednjih dana

  • 5

Skandalozan postupak portparola hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kitarović. Naime, dok je hrvatska predsednica davala intervju za Dnevnik hrvatske Nove TV, nezadovoljan pitanjem novinarke, portparol je odlučio da prekine taj razgovor. 

KOLINDA O REAKCIJI HRVATSKE NA IZBEGLIČKU KRIZU: Vlada je narušila odnose sa susedima

Tokom razgovora o inicijativi Jadran - Baltik novinarka Nove TV predsednicu Kitarović pitala je i o aktuelnim temama na koje predsednica nije odgovarala poslednjih dana.

U tom trenutku portaprol kabineta predsednice prekinuo je intervju.

Verovali ili ne, ali intervju je baš prekinut kada je na redu bilo pitanje o odnosima sa Srbijom i problemima izbegličke krize. I dok je Kolinda bila spremna da odgovori na svako novinarsko pitanje, njen portparol je upao:

- Daj Ivana, jesmo li se dogovorili da će ovo biti intervju Jadran-Baltik i skrenula si na Mađarsku i završila na Srbiji. Nemoj mešati znam šta ćete pustiti u živom razgovoru - čuo se muški glas sa strane.

Iznenađujuće, ali njegova šefica nije imala ništa protiv postavljenih pitanja, pa ni ono na koje je pokušala uljudno da odgovori, a to je da li će sa srpskim predsednikom Tomislavom Nikolićem razgovarati o problemima migrantske krize. Međutim, čulo se samo njeno "naravno".

Kako je sve to izgledalo možete pogledati ovde.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telgraf.rs/Izvor: NovaTV)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stojanović Dragan

    30. septembar 2015 | 21:19

    Već smo navikli na necivilizacijsko ponašanje hrvatskih političara,ali se pitamo,gde im se denu njihova "čuvena" kultura ?

  • Coa

    30. septembar 2015 | 19:30

    Zar je ona kriva sto ima nesposobnog premijera!

  • Dragana

    1. oktobar 2015 | 01:02

    Ma Kolinda i djene djene ali nesto se Milanovic ucutao hahaha pa ljudi zar vam ne nedostaje haha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA