TRAMP JOŠ JEDNOM BRUTALAN: Sve Sirijce vratio bih u Siriju

Ankete pokazuju da Tramp (69) ima najveću podršku glasača od ukupno 17 pretendenata na mesto kandidata Republikanaca za predsednika države

  • 17

Republikanski kandidat za predsedničku nominaciju Donald Tramp (69) izjavio je da će, ako bude izabran za predsednika, vratiti u Siriju sve sirijske izbeglice koje budu prihvatile SAD. 

Ova Trampova rečenica može da objasni zašto je baš on postao MILIJARDER

- Ako pobedim, oni idu nazad - poručio je Tramp na mitingu u Novom Hempširu.

Tramp je ovim malo revidirao stav, prenosi Bi-Bi-Si, podsetivši da je početkom meseca za Foks njuz rekao da bi SAD trebalo da prime više izbeglica.

- Čujem da hoćemo da primimo 200.000 Sirijaca. A oni bi mogli da budu, slušajte, Islamska država - kazao je Tramp, nazivajući tu grupu ljudi "vojskom od 200.000 ljudi".

 Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Scarecrow

    1. oktobar 2015 | 10:58

    Koliko god ja njih sve mrzeo (amere) i koliko god ova izjava bila ostra, ali da li je vredno da se pomogne pa i 200 000 ljudi, ako ce samo jedan da bude skriveni terorista i raznese neki trzni centar ili slicno. Meni su iskreno bitniji pa i jedno srpsko dete od 1000 sirijske dece. Nisam rasista, niti nista slicno, jednostavno cinjenica jeste da je ISIS pretnja, a kao sto svi znamo vecina izbeglica je stigla bez papira. Ne bih imao nista protiv ni kod nas da ih malo ostane, ali samo ako bih mogao da garantujem bezbednost za nasu decu, ato trenutno nije moguce, a mozda nikada i nece biti.

  • SRS- CCCC

    1. oktobar 2015 | 13:52

    Kad bih se ja pitao niko iz Sirije nebi dobio Azil.

  • Djole

    1. oktobar 2015 | 11:24

    Svasta. Steve Jobs je bio poreklom Sirijac I doneo je sa Apple-om vise para Americi nego milioni drugih.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA