Leševi novosadskog bračnog para pronađeni u kanjonu kod Valjeva!

Ostaci Slavice (38) i Vladimira Šarčevića (37) iz Novog Sada, koji se vode kao nestali od septembra prošle godine, nađeni u kanjonu reke Suvaje kod Valjeva u prevrnutom taksi vozilu

  • 0

Beživotna tela bračnog para Slavice (38) i Vladimira Šarčevića (37) iz Novog Sada, čiji je nestanak prijavljen još u septembru prošle godine, nađena su u subotu u prevrnutom taksi vozilu u kanjonu reke Suvaje u Bačevcima kod Valjeva!

Pretpostavlja se da je vozilo sletelo s puta Valjevo-Užice, u klisuru reke Suvaje, ali valjevska policija zasad nije objavila više detalja, jer istraga i dalje traje. Tela koja su bila u podmakloj fazi raspadanja nalazila su se u prevrnutom vozilu "folksvagen golf", novosadskih registarskih oznaka, sa jasno istaknutom oznakom taksi udruženja "Naš taksi" iz Novog Sada.

Nakon što je jedan od meštana u kanjonu reke primetio beli "golf", obavestio je policiju, čija patrola je odmah stigla na mesto događaja. Nakon što je patrola prišla vozilu, utvrđeno je da se u unutrašnjosti nalaze ljudska tela u poodmakloj fazi raspadanja. Nakon uviđaja, koji je izvršen na dosta ne pristupačnom terenu, tela su izvađena iz automobila, nakon čega su preneta na obdukciju, dok je vozilo novosadskog udruženja "Naš taksi" ostalo u kanjonu. Policija uz pomoć tehničkih službi pokušava četvorotočkaš da izvuče iz provalije.

Vladimir Šarčević poslednji put je viđen u noći između 14. i 15. septembra na placu taksi udruženja "Naš taxi" u ulici Heroj Pinki u novosadskom naselju Telep, dok je Slavica oko 21 sat nekoliko sati pre toga, telefonom razgovarala s kućnim prijateljem, kome je rekla da se nalazi u blizini sajma. Moblini telefoni nestalih isključeni su na području Novog Sada, a članovi porodice kažu da su poslednjeg dana kada su viđeni Slavica i Vladimir rekli da idu na rođendansku proslavu. Njihov nestanak je prijavljen odmah nakon što se ni jedno od supružnika nije pojavilo kući, a policija je počela sa istragom.

-Iako su mnogi sumnjali da postoji mogućnost da su supružnici otišli van zemlje, policija je tu mogućnost isključila, nakon što je izvršena detaljna provera graničnih prelaza, jer nije registrovan njihov prelazak preko granice. – kaže za Telegraf.rs izvor iz istrage.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA