NA OVOG SRBINA SMO SVI PONOSNI: A sigurno niste znali da se sretao oči u oči sa Hitlerom, i o čemu su pričali!

Nakon smrti, 13. marta 1975. godine u Beogradu, ovaj Srbin je sahranjen na beogradskom Novom groblju

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Pametnjakovic
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • obilic

    11. oktobar 2015 | 22:18

    Svako se proda i kupi ne budimo glupi. Kraljaleksandar ujedinitelj je prevaren od evrope i prvi koji je unistio srbiju. Hteo je da bude kralj ujedinitelj glupost nije se naucio nista od oca. Sta nam evropa ponudi to nam je o glavu. Protiv turaka dupetom nisu hteli da mrdnu jer su hteli da se balkan unisti saodvratnim turcima i uniste kulturu stariju od njih. To su tako servirali rusiji da problem imaju sa turcima sad ista prica. Od rimskog carstva nadalje samo zlo vlada svetom tipicno svinjstvo unistena sva istorija balkana i helenska kultura i do danas ne dize glavu. Jos se vlada iz rima ali nisu to rimljani. Nego nova verzija hriscanstva izokrenuta od hristovih ucenja. Tako nije propovedao HRISTOS DA SE OSVAJA SVET ZAHVALJUJUCI NJEGOVOM IDEOLOGIJOM I UBIJA I NA SILU NAMECE VERA. POSLE TOGA SU IH I DRUGI KOPIRALI. SVI RATOVI SU NA VERSKOJ BAZI ŽALOSNO

  • Ljuba

    11. oktobar 2015 | 17:57

    Da smo normalni kao sto nismo nikada se nismo smeli klati sa Nemcima kao sto danas neki pripovedaju da ne smemo protiv EU ili Amerike koje nam uradise isto ili gore po nekim pitanjima samo je njihovim petokolonasima potaman. Svi koji su bili uz Nemce svi su uvazeni danas demokraticni civivilizovani i nista im ta proslost nije na smetnji, mi ko sumanuti izgibosmo, svoj narod sami satresmo napravismo drzave drugima koji nas danas preziru i opet imamo dilemu i olos medju nama koji nam pridikuju da smo pogresno nastrojeni preziru sve srpske zrtve za Srbiju samo one za Jugoslaviju su smislene e tako nam dodje i sa Andricem knezom Pavlom i drugima, ideoloski suicidno nema sta ?

  • Pametnjakovic

    09. oktobar 2015 | 14:22

    Tada su druga vremena bila tada je i druga amerika bila i velika britanija a i francuska a danas su druga vremena tadasnji prijatelji srpskog naroda su danas neprijatelji tako da se uvek vracamo u neku drugu proslost i drugo vreme.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA