BOSANSKE PIRAMIDE BOLJE OD EGIPATSKIH: Pogledajte kako strani mediji pišu o čudu iz BiH! (FOTO)

Britanski Daily Star u svom tekstu koji govori o bosanskoj piramidi govore o piramidi Sunca kao najvećoj piramidi na svetu, koja je stara desetine hiljada godina, i naglašavaju da je starija i od onih u Egiptu

  • 27

Piramida u Bosni i Hercegovini još uvek predstavljaju pravu atrakciju kako stranim turistima, tako i medijima.

NEVEROVATNO: Otkriveno šta bosanska piramida krije u podzemnim lavirintima!

Nakon što je prikazana reportaža na Discovery Channelu, britanski Daily Star je objavio priču o bosanskoj piramidi pod naslovom "Ekskluzivno: Dolina drevnih mega piramida otkrivena u Evropi".

POTVRĐENO: Bosanske piramide su najveće arheološko otkriće! (FOTO) (VIDEO)

Foto: piramidasunca.ba Foto: piramidasunca.ba

U svom tekstu, oni govore o piramidi Sunca kao najvećoj piramidi na svetu, koja je stara desetine hiljada godina, i naglašavaju da je starija i od onih u Egiptu.

- Neki kažu da su tvrdnje Semira Osmanagića obične laži, ali profesor je odlučio da demantuje to tvrdeći kako su strukture stvarne naglasivši da je sve što su nas učili o antičkoj istoriji pogrešno - stoji u tekstu.

Foto: Wikipedia/Edinwiki Foto: Wikipedia/Edinwiki

Osim piramide Sunca, pomenuli su i Mesec, Zemlju i Ljubav, te energetsko polje i lekovito delovanje.

- Tačno je da nas neki arheolozi iz Egipta, Meksika, Nemačke i SAd-a ismejavaju. Ali, 50 godina od sada, ljudi će se smejati našim glavnim naučnicima današnjice zbog nedostatka znanja - rekao je Osmanagić za Daily Star, čija je priča izašla u današnjoj rubrici najnovije vesti.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Klix.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Алекса

    10. oktobar 2015 | 23:23

    Твоја жена сматра да је Клеопатра, нигде краја твојој срећи ти си Рамзес трећи... Семире што не откопаш земљу да изађу на видело камење пирамиде?

  • ???

    10. oktobar 2015 | 23:37

    Prevara veka

  • Snezana яяя

    11. oktobar 2015 | 12:11

    Uradjena su do sada opsezna istrazivanja koja nedvosmisleno pokazuju da se ne radi o brdima vec o piramidama. Pitam se moraju li politika i mrznja da se umesaju bas u sve sfere naseg zivota, pa da sve to ide toliko daleko, da se negiraju i neke ocigledne stvari. Dakle nisu u pitanju brda, u pitanju su piramide.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA