DA LI I NAMA PRETI OVAKVA APOKALIPSA: Voda nosila sve pred sobom, Pelješac u blatu i mulju (VIDEO)

Zbog izuzetno jake kiše ulicama je tekla bujica visine metar i po. Voda je pred sobom nosila kamenje od 500 kilograma i vreće s peskom koje su postavljene ranije

  • 1

Veliku poplavu u Trsteniku na Pelješcu u Hrvatskoj izavala je obilna kiša, koja je poplavila i pojedine kuće, a blato i mulj su stvorili dodatne probleme meštanima. Zbog izuzetno jake kiše ulicama je tekla bujica visine metar i po. Voda je pred sobom nosila kamenje od 500 kilograma i vreće s peskom koje su postavljene ranije.

 

DOLAZI NAM ČUDOVIŠTE OD OLUJE: Jaki udari vetra i kiše napraviće potpuni haos u ovim krajevima!

 

U ovom nevremenu nije bila pošteđena ni jedna od najlepših plaža u Trsteniku koja je uništena, i gde se stvorio ogroman nasip. Meštani kažu da je reč o nesređenom potoku koji ide kroz ovo mesto, te da više nema šume jer je izgorela u požarima letos, pa se zbog toga javlja bujica, prenose hrvatski mediji.

 

Centralni deo Pelješca i sinoć je zadesilo veliko nevreme, a veliki odron blokirao je i magistralni put Ston - Orebić kod Tabora. Jaka kiša i pre sedam dana nanela je veliku štetu na području Trstenika kada je tekla bujica blata i nosila kamenje i drveće.

 

Blato i voda zatrpali su ulice i na brojnim kućama i automobilima prouzrokovana je materijalna šteta. Kako je javio RTL, na području Hvara nestao je 61-godišnji muškarac. Pronađen je samo njegov brod, a strahuje se da je stradao u nevremenu koje je pogodilo jug zemlje.

 

 

(Telegraf.rs / Srna)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA