NAJNOVIJI HIT U SRBIJI: Iznajmite šporet, roštilj ili plotnu za PEČENJE PAPRIKE, za samo 30 dinara!

Ovo ima samo u Srbiji. Mnogi su se dosetili kako da zarade na ajvaru, pa iznajmljuju šporete, roštilj ili plotnu za pečenje paprike i to naplaćuju 20 do 30 dinara po kilogramu

  • 2

Domaćice u Srbiji krenule su u spremanje zimnice, a jedan od specijaliteta ovih dana je na "dnevnom redu", to je pravljenje ajvara! Ipak, mnogi su se dosetili kako da zarade na ajvaru, pa iznajmljuju šporete, roštilj ili plotnu za pečenje paprike i to naplaćuju 20 do 30 dinara po kilogramu!

MALI VODIČ ZA ZIMNICU: Evo kako da pečete paprike ako živite u gradu! (VIDEO) (FOTO)

- Tako je najlakše, kuća ne miriše, na meni je samo da je oljuštim, a za pečenje paprike platim 50 dinara po kilogramu i svi srećni - kaže za "Alo!" N. Z. iz Beograda.

Međutim imai onih kojima je mnogo da izdvoje taj novac da im neko ispeče papriku i hteli bi da je ispeku sami, ali nemaju gde. U tom slučaju postoje ljudi koji iznajmljuju šporet, roštilj ili plotnu i za tu uslugu naplaćuju od 20 do 30 dinara po kilogramu paprike.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Izvor: Alo!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Litar

    12. oktobar 2015 | 08:49

    Kakve smo mi bedare postali...

  • Lik

    12. oktobar 2015 | 11:24

    Kad bi imalo države pa za to naplate porez...kad bi imalo države pa da se rad na crno iskoreni jer to ljude nagna na sve gore stvari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA