PALMA UBIO DEVOJČICU PRE 18 GODINA: Da li je konačno razrešena velika misterija?

Na prozoru sobe ove devojčice pronađena je krv, a njene gaćice ležale su na zemlji u dvorištu

  • 10

Entoni Palma (56) iz Oklahome uhapšen je zbog sumnje da je povezan sa slučajem devojčice Kirsten Hatfild (8) koja je nestala iz svoje spavaće sobe još 1997. godineNjeno telo nikad nije pronađeno.

OTMICA IZ OSVETE: Lažno se predstavio kao otac devojčice i pokušao da je kidnapuje iz škole!

Istražitelji su pomoću DNK analize povezali Palmu s nestankom i navodnom smrću devojčice, koja je nestala 14. maja 1997. godine, saopštio je načelnik policije u Midvest Sitiju, Brendon Klejbs.

Palma je uhapšen u ponedeljak pod optužbom za ubistvo i otmicu, a policija trenutno pretražuje njegovu kuću u potrazi za dodatnim dokazima.

Inače, on živi samo dve kuće dalje od mesta gde je Kirsten živela sa svojom porodicom. Nakon što je nestala, na prozoru njene sobe pronađena je krv, a njene gaćice ležale su na zemlji u dvorištu. U vreme nestanka, istražitelji su uzeli uzorke njene DNK, ali nisu uspeli da je povežu ni sa jednim uzorkom iz svoje baze.

U pisanom izveštaju stoji da je Palma u junu istražiteljima dobrovoljno dao uzorak svoje DNK koji se upario s uzorkom iz Kirstenine sobe.

- Nakon maja 1997. godine Kirsten niko nije video pa se pretpostavlja da je ubijena nedugo nakon otmice - stoji u policijskom saopštenju.

Foto: Midwest City Police Department Foto: Midwest City Police Department

Takođe, pretpostavlja se da je Palma namerno ostao da živi u neposrednom susedstvu kako bi prikrio moguće tragove zločina i lokaciju Kirsteninog tela.

Nedugo nakon njenog nestanka, Kirstenina majka Šenon Hazen rekla je kako je prethodne večeri ušuškala ćerku u krevetiću, ali sledećeg jutra devojčici nije bilo traga.

Policija je ispitivala Palmu i te 1997. godine i još jednom ove godine u junu. U oba je slučaja rekao da je bio kod svoje kuće u vreme Kirsteninog nestanka. Policija je takođe rekla kako njegov najnoviji iskaz nije bio u skladu s onim što je rekao pre 18 godina.

Inače, Palma je već služio jednogodišnju zatvorsku kaznu 1985. godine zbog napada. Ovaj bivši vrtlar trenutno je u zatvoru bez mogućnosti izlaska.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs/ Izvor:jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gasi

    14. oktobar 2015 | 13:16

    Sta sve ne pisete da bi neko procito:( naravno da su svi pomislili na jagodinu,zirafu, bazene....

  • Marija Ristic

    15. oktobar 2015 | 09:11

    Upravo tako,svi smo pomislili na Palmu iz Jagodine!!!

  • Derikonja Savo

    14. oktobar 2015 | 11:22

    Ja mislio Palma iz Jagodine.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA