PLJUVALI GA, GURALI I PSOVALI: Studenti ućutkali Trampa! (FOTO) (VIDEO)

Studenti su pokušali da prekinu Trampa, kada je počeo da drži govor na skupu u Ričmondu, vičući "Mi nigde ne idemo" i "Rešite se Trampa"

  • 2

Skup u sklopu kampanje američkog milijardera Donalda Trampa za mesto kandidata Republikanske stranke na predstojećim predsedničkim izborima obeležile su vika i guranje između Trampovih pristalica i demonstranata - studenata latinoameričkog porekla.

HIT: Devojčica (13) ismejala Donalda Trampa (VIDEO)

Više desetina studenata pokušalo je da prekine Trampa, kada je počeo da drži govor na skupu u Ričmondu u američkoj državi Virdžinija, vičući "Mi nigde ne idemo" i "Rešite se Trampa", prenela je agencija AFP.

Trampove pristalice su tada otele natpise koje su nosili demonstranti i počelo je međusobno naguravanje, što je trajalo nekoliko minuta.

- Vratite se tamo odakle ste došli - uzviknuo je jedan pristalica kontroverznog američkog milijardera, da bi mi protivnik uzvratio psovkom.

U drugom incidentu, učesnik skupa je pljunuo demonstranta u lice.

Tramp je nastavio govor, a kasnije je rekao izveštaču AFP-a da nije video da je bilo ikakvih većih sukoba.

Foto: Profimedia/AFP Foto: Profimedia/AFP

Studenti demonstranti, koji pohađaju "Univerzitet Virdžinija Komonvelt" u Ričmondu, izjavili su da su hteli da izazovu Trampa po pitanju njegovih stavova o imigraciji.

Tramp je ranije obećao da će, ukoliko bude izabran na mesto predsednika SAD, proterati imigrante koji u toj zemlji borave ilegalno i da će izgraditi ogradu na granici sa Meksikom.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nikola

    15. oktobar 2015 | 10:38

    Sta hoce ovi amerikanci pa citava amerika su izbjeglice, doseljenici emigranti

  • Комуниста

    15. oktobar 2015 | 12:51

    Није демократски протестовати и неслагати се са будућим и садашњим властодржцима државе Америке. Зато полиција спроводи демократију. Пендрецима , сузавцем , а понекад пиштољима.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA