Kada budete videli ŠTA im je provalilo u vrtić i srednju školu neće vam biti dobro! (VIDEO)

U srednju školu u Montani, kao i u vrtić u ruskom gradu Khabarovsk u obdanište, odnosno školu ušetale su divlje zveri

  • 0
Printskrin: YouTube/ABC News Printskrin: YouTube/ABC News

U Rusiji i  u Americi desila su se dva odvojena, ali gotovo identična i šokantna slučaja. U srednju školu u Montani, kao i u vrtić u ruskom gradu Khabarovsk medved je provalio očigledno željan obrazovanja. Naravno, bila su to dva odvojena medveda, crni odrasli medved u Montani i "mladunče" od godinu dana u Khabarovsku. 

ZARIO RUKU MEDVEDU U GRLO: Preživeo sam napad grizlija zahvaljujući bakinom savetu!

Crni medved u Montani provalio je  u hol srednje škole Bozeman, u sredu ujutru. Kako navodi tamošnja policija niko nije povređen, a snimak je napravio jedan od profesora nakon što je medved počeo da se šeta holom, a svi ostali se razbežali po učionicama.

S druge strane, danas u Khabarovsku policija je bila primorana da puca u medveda, nakon što je ušao u lokalni vrtić, pošto su uspeli da ga isteraju iz tržnog centra.

Meštani ruskog grada uočili su medveda na parkingu u blizini sportske dvorane Erfoj u kasnim večernjim satima. Do trenutka kada je dolazila policija medved je već bio u tržnom centru. Policajci su uspeli da ga oteraju odatle, ali se onda mladunče od godinu dana zaputilo u vrtić gde su morali da ga ubiju.

Andrej Mamaerv , šef agencije za nadzor lova procenio je da je medved bio star oko godinu dana i da je verovatno tek počeo da živi bez majke.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Izvor: mashable.com, avaz.ba )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA