UHAPŠENI POLICAJCI: Reketirali migrante, uzeli im 700 EVRA!

Postoje osnovi sumnje da su policajci I. D. i B. F., putničkim vozilom marke "pasat", beogradskih registarskih oznaka, između mesta Melenci i Bašaji, opština Zrenjanin, presreli i zaustavili autobus u kome su se nalazili migranti

  • 6

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora unutrašnje kontrole uhapsili su dva policijska službenika iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da su zloupotrebivši službeni položaj uzeli od migranta 700 evra, kako bi im omogućili da nastave putovanje.

Postoje osnovi sumnje da su policajci I. D. i B. F., putničkim vozilom marke "pasat", beogradskih registarskih oznaka, između mesta Melenci i Bašaji, opština Zrenjanin, presreli i zaustavili autobus u kome su se nalazili migranti.

Osumnjičeni su se putnicima i vozaču, legitimisali se kao policajci i od iregularnih migranta iz Sirije, koji kod sebe nisu imali lična dokumenta ili potvrde o podnetom zahtevu za azil, zahtevali i uzeli 700 evra kako bi mogli da nastave dalje putovanje.

I. D. i B. F, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo zloupotreba službenog položaja, privedeni su Osnovnom javnom tužilaštvu u Zrenjaninu

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • victoria

    16. oktobar 2015 | 20:42

    Nadam se da se ukraden novac vrati. Bila sam pre neki mesec opljckana od zene koja me he zaustavila i razgovarala sa mnom. Prijavila sam kradju policiji i dobila Sam sudski poziv jer su je u medjuvremenu uhapsili. Ne znam da li se radi o tom lopovu ali ici cu na prepoznavanje. Najstrasnije je sto sam u pozivu dobila doslovnu pretnju od strane zakona, da ukoliko se ne pojavim cu platiti kaznu od 100 000 dinar at i da cu prisilno biti privedena. Pitam se da li je njima vise u interesu da lopova drze i hrane u zatvoru ili da od mene naplate tolike pare? Zabelezila Sam crvenim flomasterom datum na kalendaru i strepim da li cu stici na vreme.

  • Čiča-deda

    16. oktobar 2015 | 19:01

    Kad se svakom kriminalcu bude upisivalo svako nedelo u matičnu knjigu rođenih,i e bude u mogućnosti da se zaposli,onda će se mnogi smiriti.Takvi podaci moraju biti dostupni svakom poslodavcu pa neka sam odluči.

  • senjor pantalones

    16. oktobar 2015 | 18:55

    verovatno su umislili da i oni imaju pravo na deo kolaca koji im je ispred nosa i kog drpa ko stigne. budale!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA