SKINUO SE GO I MRTAV PIJAN HTEO DA SRUŠI AVION: Drama na nebu iznad Beograda

- Irski državljanin Kit Batler je bio vidno alkoholisan, agresivan i veoma nepristojan. Pokušao je čak i fizički da nasrne na naše službenike, ali je na sreću, vrlo brzo savladan i poslat na trežnjenje - rekli su iz MUP-a

  • 29

Avion kompanije "San ekspres" koji je leteo na liniji Dablin-Izmir umalo se nije srušio pošto je irski državljanin Kit Batler (37) mrtav pijan pravio haos u njemu i skidao se go.

U trenutku incidenta, u avionu je bilo 120 putnika i većina njih je bila u pripitom stanju, a bilo je i mnogih putnika obučenih samo u bademantile.

Piloti su iz predostrožnosti spustili avion na beogradski aerodrom "Nikola Tesla".

Batler je priveden zajedno sa svojom pripitom saputnicom, a oboje su, posle trežnjenja, a nakon što je utvrđeno da nema elemenata krivičnog dela, poslati u Izmir prvim letom.

Olešili se od alkohola, pa izgubili ključne bitke koje su promenile budućnost! (VIDEO)

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Irac je već bio pripit kada je ulazio u avion.

- Ne pamtim da sam ovako nešto video za sve ove godine letenja. Ovo dvoje putnika je toliko bilo pijano da nisu znali gde se nalaze. Mada, moram priznati da ni ostali putnici iz ovog aviona nisu delovali normalno. Čak je nekolicina njih na sebi imala i bademantile - rekao je izvor za Informer.

Ipak, vrhunac drame desio se kada se Batler popeo na sedište i počeo da mlatara svojim polnim organom.

Posle sletanja, on je napadao i vređao policajce.

- Irski državljanin Kit Batler je bio vidno alkoholisan, agresivan i veoma nepristojan. Vređao je posadu i obezbeđenje, opirao se, nije želeo da se obuče. Pokušao je čak i fizički da nasrne na naše službenike, ali je, na sreću, vrlo brzo savladan i poslat na trežnjenje. Što se tiče pijane putnice, s njom nismo imali problema jer nije remetila javni red i mir. Batler je, posle trežnjenja, letom u 23.22 odleteo u Izmir pošto nije bilo elemenata za prijavu - rekli su iz MUP-a.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pavle Šumadinac

    19. oktobar 2015 | 01:41

    Nema elemenata krivičnog dela...!???

  • Zlaja

    19. oktobar 2015 | 01:33

    Bili su krajnje bezobrazni, nakon prinudnog sletanja svi putnici su napustili avion i ostavljeni u tranzitu na milost i nemilost zaposelnih na aerodromu! Pritom i oni sto su bili iole normalni su se usikali od muke...na kraju sam ja otisao kuci pa nisam video sta se dalje desilo, samo znam da jedna drzavljanka nije nastavila let. A ta ista drzavljanka je spomenula policajcu koje je upozoravao da se smiri celo porodicno stablo i jos mnogo ruznih reci i nasratala fizicki da se obracuna sa njim, na sta se on smejao jer nije smeo da je pipne! Strasno...

  • Мира

    19. oktobar 2015 | 01:44

    Alkohol u avionu treba zabraniti. Veoma je rizično biti u avionu sa pijanim putnikom. Pošto neki letovi traju i do 15-20sati putnici piju nekontrolisano jer je piće uračunato u cenu prevoza

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA