OVAKO IVO JOSIPOVIĆ VELIČA SRBIJU: Urnebesna parodija će vas nasmejati do suza (VIDEO)

Njegov prvobitan predizborni spot je pao u drugi plan, kada se na internetu pojavila parodija u kojoj on izgovara "Živela velika Srbija"

  • 8
Ivo Josipovic, predizborna kampanja Printskrin: Youtube/Orp Rellik

Hrvatski političar Ivo Josipović snimio je predizborni spot za "nula kuna" pod nazivom "Napred, Hrvatska", međutim, cena spota je pala u vodu, kada su na internetu osvanule parodije na ovaj video.

VODA JE DRAGANU PRODRLA U PODRUM, a onda je u njemu pronašao RETKO I MISTIČNO BIĆE (FOTO)

Josipović se na internetu pohvalio kako je ovo najjeftiniji predizborni spot koji je ikada snimljen i izrađen je u vlastitoj produkciji, potpuno besplatno.

U prvi mah nikome nije bilo jasno da li se Ivo Josipović šali sa ljudima, ili je zaista rešio da napravi nešto nesvakidašnje.

Međutim, njegov probitan spot je pao u drugi plan, kada se na internetu pojavila parodija u kojoj on izgovara "Živela velika Srbija".

Pogledajte video "Živela velika Srbija":

- Naš "antispot" je doživeo veliki uspeh i pregledalo ga je oko sto hiljada ljudi. Hvala svima, hvala Ireni Škorić na (anti)spotovima koji su, kako kažu mnogi, izazvali buru na internetu - navodi se u Fejsbuk statusu Iva Jospovića.

Pogledajte video "Napred Hrvatska":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sergej Danilovič

    19. oktobar 2015 | 18:28

    To Ivo Srbine

  • Dr. za rock and roll

    19. oktobar 2015 | 17:19

    Bolja mu je nasa verzija 100000000000 puta

  • Zoki

    19. oktobar 2015 | 17:08

    Najmanje sto mozemo je da ignorisemo i njih i njihove izbore, nisam otvorio video, ne mrzim ih ali sam totalno ravndusan, jaka stvar ko ce kod njih pobjediti, za njih je penicilin ne primjecivati ih

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA