BEOGRADSKI NASTAVNIK PRETUKAO RODITELJA: Zbog dečije šale je prvo maltretirao decu, pa onda oca!

- Čvrsto me je držao dok me je njegov brat udarao u glavu. Nakon incidenta došla je policija, otišao sam u Urgentni centar - tvrdi I. K. koga je navodno pretukao nastavnik istorije OŠ "Milan Đ. Milićević"

  • 34

Nastavnik istorije u Osnovnoj školi "Milan Đ. Milićević" M. H. iz Beograda pretukao je roditelja jednog svog učenika, piše Kurir.

UČITELJ UMRO NASRED ČASA: Deca plakala i vrištala, niko nije mogao da mu pomogne!

Za tuču je prema tvrdnji prebijenog I. K. (41) kriva dečija šala. Devetogodišnji sin od I. K. je navodno u parku rekao ćerki nastavnika istorije da njen tata voli ženske grudi i da je bezobrazan.

UŽAS U NOVOM SADU: Učenik osmog razreda svom drugaru POCEPAO SLEZINU!

Kada je ovo čuo od svoje ćerke, M. H. je odmah zajedno sa bratom pretukao I. K. pred njegovim detetom i komšilukom.

Povišenim tonom obratio se mojoj deci, sinu i ćerki, koja takođe ima devet godina. Zastrašivao ih je da je "najveća faca u školi", a njegov brat "glavni u kraju" i pretio da će im tući oca i majku. Uhvatio ih je za mišice i počeo da vuče ka našoj porodičnoj kući, u pratnji svoje kćerke i brata. Deca su uspela da se otrgnu i vrišteći potrčala - rekao je I. K.

On je naveo i da je posle tuče završio u Urgentnom centru.

- Zahtevao je od mene i supruge da mu se izvinimo, što nismo želeli, jer je to sve dečja šala. Nakon verbalne rasprave, fizički je nasrnuo na mene. Čvrsto me je držao dok me je njegov brat udarao u glavu. Nakon incidenta došla je policija, otišao sam u Urgentni centar, gde su mi konstatovali hematome po glavi - zaključio je I. K.

OŠ "Milan Đ. Milićević" tvrdi da nije nadležna za ovaj događaj, budući da se odigrao van prostorija škole. U Sekretarijatu za obrazovanje tvrde da nisu upoznati sa ovim događajem.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • me2

    19. oktobar 2015 | 20:59

    Ja bi kaznila obe strane.. I ova današnja deca su davno prešla sve granice bezobrazluka a i roditelji koji ih brane i podržavaju

  • Sasa

    19. oktobar 2015 | 19:56

    Hajde da cujemo i drugu stranu, da li je stvarno decak samo to rekao ili je bio malo bezobrazniji i vulgarniji prema toj devojcici

  • Šef

    19. oktobar 2015 | 20:22

    Gde prestaje dečija šala, a počine odgovornost? Deca imaju prava, ali i odgovornosti. Roditelji su svakako odgovorni za neodgovorno ponašanje dece.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA