BEZOBRAZLUK ILI POSLOVNOST: Zašto je CENA BENZINA na MOL pumpi 10 dinara skuplja? (FOTO)

- U vezi sa postavljenim pitanjem formiranja cenovne politike "MOL Srbija", cene se razlikuju od stanice do stanice. Naša cenovna politika je bazirana na mikromarket nivou što znači da se cene razlikuju od lokacije do lokacije - objasnili su iz "MOL Srbije"

  • 10

Društvene mreže zapalila je fotka računa na kojem se više nego jasno vidi kako se gorivo na MOL-ovoj pumpi posle prelaska graničnog prelaza u Srbiji naplaćuje deset dinara skuplje nego na njihovim pumpama u Beogradu.

BENZIN 134 DINARA: Evo kako će da rastu cene!

Naime, prema stanju na objavljenom računu, gorivo koje se na istoj pumpi, za istu vrstu goriva, u istoj državi, u Beogradu plaća 144,70 dinara po litru, na ovoj pumpi koja se nalazi na auto-putu E-70 nedaleko od graničnog prelaza sa Hrvatskom naplaćuje se po ceni od 154,20 dinara po litru!

Na pitanje zašto je to tako, radnici su, prema pisanju ogorčene žene, koja je objavila ovaj račun na svom Fejsbuk profilu, objasnili da je gorivo tu skuplje jer je to - prva benzinska stanica posle granice sa Hrvatskom!

Benzinska stanica se, inače, nalazi na Auto-putu E-70, Venecija 4, granični prelaz Batrovci - Šid.

Ljuta zbog onoga što joj se desilo, korisnica ovog Fejsbuk profila (ime poznato redakciji) okačila je oba računa, i iz Beograda i sa pumpe na auto-putu kako bi pokazala svima razliku u ceni goriva.

Foto: Facebook Foto: Facebook

Kako bismo čuli i drugu stranu, kontaktirali smo nadležne iz "MOL Srbije" s pitanjem da li je tačno da su cene goriva na njihovim pumpama različite, i zašto je to tako?

- U vezi sa postavljenim pitanjem formiranja cenovne politike "MOL Srbija", cene se razlikuju od stanice do stanice. Naša cenovna politika je bazirana na mikromarket nivou što znači da se cene razlikuju od lokacije do lokacije, veličine investicije, ponude koju nudimo, troškova transporta robe kao i ostalih elemenata koji utiču na cenu proizvoda na određenoj lokaciji - rekli su iz PR službe ove kompanije.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pametnjakovic mladji

    21. oktobar 2015 | 13:47

    Ne razumem cemu drama..pa i NISove pumpe na autoputu imaju skuplje gorivo nego one u gradu. To je normalno. A MOL i LiquiMoly pumpe imaju definitivno najbolje gorivo. I ne zalim da ga platim

  • marko

    21. oktobar 2015 | 13:10

    Tako je svuda u svetu, ko je barem malo putovao zna da je gorivo na auto-putu skuplje nego u gradu. Normalna stvar

  • Zemunac

    21. oktobar 2015 | 13:54

    To svi rade, nisu oni jedini.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA