VIDEO SAM NAPUŠTENU BEBU KAKO LEŽI, UČINIO SAM ŠTO BI SVAKO NORMALAN UČINIO: Ispovest srpskog POLICAJCA HEROJA

- Pre svega i ja sam otac malog deteta. Svaki normalan čovek bi uradio isto što i ja - rekao je za Telegraf policajac Slobodan Zlatanović, koji je sa kolegom spasao život dvema sirijskim bebama

  • 14

Vest da su dva policajca heroja, Slobodan Zlatanović i Rajko Popov  2. oktobra su u Preševu spasla živote dve sirisjke bebe odjeknula je Srbijom.

SRPSKI POLICAJCI SPASLI ŽIVOTE DVE SIRIJSKE BEBE: Rajko i Slobodan heroji Preševa, Srbije i Evrope! (FOTO)

Oni su, naime, tokom obavljanja službenih zadataka na teritoriji Preševa, pronašli napuštene sirijske bebe, koje su ležale pored ograde.

Kad vidite ovu fotografiju SRPSKOG POLICAJCA sa BEBOM izbeglicom, biće vam jasno šta Sirijci misle o nama (FOTO)

Nakon što su ih pronašli, ovi policajci heroji su hitno su reagovali i napuštene bebe predali zdravstvenim radnicima.

BILO KOJE NACIJE, BILO KOJE VERE, DECA NIKAD NISU KRIVA: Srbiju danas voli ceo svet ZBOG POLICAJCA REDŽEPA ARIFIJA! (FOTO)

Zbog ovog plemenitog čina Sindikat zaposlenih policije javno je pohvalio ove policajce koji su još jednom pokazali koliko velika srca imaju pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova.

Foto: Facebook/Slobodan Zlatanovic Foto: Facebook/Slobodan Zlatanovic

(EKSKLUZIVNO) ZAGRLIO SAM AMIRA, PLAKAO JE, A ONDA SE OSMEHNUO! Dirljiva ispovest policajca koji je proslavio Srbiju (FOTO)

Policajac Slobodan Zlatanović, ekskluzivno za Telegraf, kaže da je napuštenu bebu koja leži ugledao kod prihvatnog centra za izbeglice u Preševu tvrdeći da je beba imala jedva mesec dana.

- Pre svega i ja sam otac malog deteta. Svaki normalan čovek bi uradio isto što i ja. Bilo mi je veoma žao napuštene bebe - kaže heroj policajac za naš portal i dodaje:

- Odneo sam je kod lekara i posle se vratio na svoj zadatak. Radio sam tih 15 dana sa mojim kolegama i noć i dan. Svašta smo se nagledali i gladnih i žednih, i starih i mladih, golih i bosih po kiši. Policajci iz Uprave Požarevac su davali svoju hranu.

Policajac Slobodan Zlatanovac istakao je da je bio veoma srećan kada je shvatio da je spasao život sirijske bebe.

Na našu konstataciju da je njegov čin herojski, skromno je dodao da bi to "uradio svaki normalan čovek i da mu je to posao".

(Jovanka Tetiković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA