UniCredit banka proglašena za "NAJBOLJU BANKU ZA UPRAVLJANJE GOTOVINOM“ u Srbiji

UniCredit banka Srbija, u okviru aknete magazina Euromoney za ovu godinu, proglašena je za najbolju banku za upravljanje gotovinom u našoj zemlji

  • 0

U okviru ankete renomiranog finansijskog magazina Euromoney (Juromani) za 2015. godinu, UniCredit banka Srbija proglašena je za "Najbolju banku za upravljanje gotovinom“ u našoj zemlji.

 

Pored Srbije, UniCredit je zauzeo prvu poziciju i u šest drugih zemalja u regionu Centralne i istočne Evrope (CIE).

 

UniCredit proglašen za najbolju stranu banku u Srbiji!

 

Direktor Direkcije za transakciono bankarstvo UniCredit banke Srbija Roberto Lorencon tim povodom rekao je da je ova nagrada veliki uspeh, jer potvrđuje da klijenti cene njihove  stalne napore da im ponude najbolju moguću uslugu.

 

- Već nekoliko godina unazad, mi smo svakodnevno fokusirani na to da naši klijenti budu zadovoljni, a rezultate pratimo zahvaljujući svakodnevnim razgovorima sa njima. Zadovoljstvo klijenata je i ključna komponenta prilikom razvoja novih proizvoda - rekao je Lorencon.

 

Jeftinije do krova nad glavom preko UniCredit banke!

 

On je podsetio da je ovo druga nagrada koju im je Euromoney dodelio u ovoj godini. Naime, prethodno je UniCredit banka Srbija proglašena za "Najboljeg pružaoca usluga za finansiranje trgovine u Srbiji.“

 

Od sada pratite Telegraf i preko Vajbera!

 

(Telegraf. rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA