Jeftinije do krova nad glavom preko UniCredit banke!

UniCredit banka je snizila kamatnu stopu za stambene kredite. Rata za kredit od 60.000 evra na period otplate od 30 godina, iznosi 281,71 evro

  • 0

UniCredit Banka prilagodila je svoju ponudu stambenih kredita finansijskim mogućnostima građana Srbije smanjivši marginu za preko 20 odsto. Tako sada nominalna varijabilna kamatna stopa na stambene kredite u evrima ima vrednost od 3,547 procenata, a formirana je kao zbir šestomesečnog EURIBOR-a i margine od 3,50 odsto.

UniCredit banka i EBRD potpisale ugovore vredne 40 miliona evra

Stambeni kredit UniCredit Banke se odobrava u minimalnom iznosu od 10.000 evra, na period otplate do 30 godina i uz minimalno učešće od 20 odsto od kupoprodajne vrednosti nekretnine.

Ovo je foto-robot čoveka koji danas kupuje stan u Srbiji!

Tako na primer, ukoliko se klijent opredeli za stambeni kredit sa prenosom primanja, uz osiguranje života i nepokretnosti, kao i osiguranje kredita kod Nacionalne korporacije za osiguranje stambenih kredita (NKOSK) u iznosu od 60.000 evra, na period otplate od 30 godina, efektivna kamatna stopa bi iznosila 4,34 odsto a mesečna rata bi bila 281,71 evro.

Najboljim "Idejama za bolje sutra“ unapređen razvoj socijalnog preduzetništva

Foto: Wikipedia/Pavel Ševela Foto: Wikipedia/Pavel Ševela

Rastko Nicić, direktor Direkcije za razvoj proizvoda i poslovanja u okviru Sektora za poslovanje sa stanovništvom UniCredit Banke rekao je da je ovo značajno sniženje kamatnih stopa jednim delom omogućeno zahvaljujući nedavno potpisanom ugovoru sa Evropskom bankom za obnovu i razvoj (EBRD), ali i željom banke da podrži svoje klijente kroz smanjenje dela marže.

UniCredit Banka donirala tri miliona za popularizaciju sporta!

- Veoma smo zadovoljni što smo u mogućnosti da našim klijentima ponudimo povoljnije stambene kredite, jer smo svesni da je rešavanje problema životnog prostora jedno od najvažnijih u Srbiji - kazao je Nicić.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf. rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA