UPROPASTILI SU MI DETE, ODUZELI JOJ BRUTALNO NEVINOST, NISU SE NI POKAJALI: Ispovest majke silovane devojčice

- Moja ćerka je od početka suđenja bila skeptična po pitanju presude, jer je otac jednog nasilnika policajac. Mogli su dobiti i strože kazne, ali šta je, tu je. Ako im Apelacioni sud smanji kaznu, neću se smiriti dok makar ne odsluže ove kazne koje su im sad izrečene - rekla je očajna majka devojčice

  • 51

Optuženi tinejdžeri iz Valjeva koji su u julu silovali maloletnu S. K. iz Uba, osuđeni su na ukupno sedam godina zatvora. Njena majka Žaklina S. izrazila je veliko nezadovoljstvo povodom ovakve presude, ali i zbog činjenice da se ni silovatelji, a ni njihovi roditelji nisu izvinili.

SKANDAL: Mladići koji su SILOVALI NEVINU SRPSKU DEVOJČICU osuđeni na ukupno SEDAM godina zatvora! (FOTO)

Foto-ilustracija: Profimedia/Bod zlomu Foto-ilustracija: Profimedia/Bod zlomu

Ivan Mitrović osuđen je na samo četiri, a Nemanja Belušević na tri godine zatvora, jer su u vreme kada su izvršili ovaj zločin bili maloletnici. Takođe, oni su dobili blaže kazne i zbog, kako stoji u obrazloženju presude, smanjene uračunljivosti te kobne noći, jer su bili pod dejstvom alkohola, prenosi Informer.

- Maksimalna zaprećena kazna za ovo krivično delo za starije maloletnike je pet godina zatvora, ali su ove olakšavajuće okolnosti uticale na to da im se izreknu blaže kazne - objasnili su iz Višeg suda.

SRPSKI HOROR: Maloletnici silovali devojčicu u garaži?

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Majka silovane devojčice Žaklina rekla je da se neće žaliti na presudu, jer nema novca za advokata.

- Nisu nijednom rečju, nijednim gestom pokazali da se kaju. Ni oni, ni njihovi roditelji mi nisu uputili nijednu reč izvinjenja. Ponašali su se kao da se ništa nije desilo. To su ljudi bez karaktera. Pitam se šta će biti sa tom decom, kada izađu iz zatvora. Nikada oni neće, pored takvih roditelja, biti dobri ljudi. Dete su mi upropastili, oduzeli su joj nevinost tako brutalno, obeležili je za ceo život. Mogli su makar da pokažu mrvicu kajanja - izjavila je Žaklina i dodala da je njena ćerka od početka sumnjala u presudu nasilnicima.

TERALI I DRUGA DA SILUJE DEVOJČICU? Jezivi detalji zločina koji je potresao Srbiju

- Moja ćerka je od početka suđenja bila skeptična po pitanju presude, jer je otac jednog nasilnika policajac. Mogli su dobiti i strože kazne, ali šta je, tu je. Ako im Apelacioni sud smanji kaznu, neću se smiriti dok makar ne odsluže ove kazne koje su im sad izrečene - završila je ona.

Foto: Profimedia, Polaris Foto: Profimedia, Polaris

Optuženi mladići nisu izrazili kajanje, a tokom suđenja branili su se da je devojčica dobrovoljno pristala na seksualni odnos. Majke devojčice izjavila je da sumnja da su njenoj ćerki i devojčicinoj drugarici nešto sipali u piće.

- Moja ćerka je spotista, zdrava i sumnjam da bi samo od tri vinjaka mogla da se toliko opije. U bolnici je bila odsutna, depresivna, kao da je pod uticajem neke droge, a ne mamurna od alkohola. Zato imam sumnje  - izjavila je majka.

Nasilnici su pušteni iz pritvora i do pravosnažnosti presude biće na slobodi.

Od sada pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs/Infomer/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragi

    21. oktobar 2015 | 07:52

    Sto im krijete lica daj da vidimo te smradove

  • BobRock

    21. oktobar 2015 | 09:05

    Nikada necu razumeti ovo da pijanstvo racunaju kao "olaksavajucu okolnost", treba duplirati kaznu u tom slucaju a ne da je olaksaju! Znaci napijes se ko stoka, unistis nekome zivot i onda fora "bio je pijan, sta ces mukica, nije znao bolje..." MRS!

  • Deki

    21. oktobar 2015 | 07:54

    Da su mojoj cerki ovo uradili davno bi obojica bili pokojni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA