SAPLITALA JE IZBEGLICE, A SADA ĆE DA IH TUŽI: Mađarska snimateljka podiže prijavu protiv migranta i Fejsbuka i seli se u Rusiju! (VIDEO)

Iako se za svoja nedela izvinula, u intervjuu ruskoj "Izvestiji" objasnila je da će tužbu protiv Fejsbuka podići jer ta društvena mreža nije uklonila negativne komentare i preteće poruke upućene njoj, a blokirala je stranice koje su joj davale podršku

  • 8

Petra Laslo, mađarska snimateljka, koja je kod granice sa Srbijom udarala izbeglice i podmetala im nogu, planira da tuži 52-godišnjeg migranta Osamu Abdula Mohsena i Fejsbuk.

BESRAMNO: Mađarska snimateljka SAPLIĆE I UDARA MIGRANTE dok beže od policije! (VIDEO)

Iako se za svoja nedela izvinula, u intervjuu ruskoj "Izvestiji" objasnila je da će tužbu protiv Fejsbuka podići jer ta društvena mreža nije uklonila negativne komentare i preteće poruke upućene njoj, a blokirala je stranice koje su joj davale podršku.

MALIŠA JE KONAČNO SREĆAN! Ronaldo izveo na teren sina Sirijca kog je Mađarica saplela na granici! (FOTO) (VIDEO)

Laslo će tužiti i Osamu Abdula Mohsena, fudbalskog trenera iz Sirije koji je s detetom pao na tlo nakon što mu je ona podmetnula nogu. Mohsen je, inače, nakon tog nemilog događaja uspeo da dođe na Zapad i da dobije posao u Španiji.

- Tužbe su pitanje časti. Mohsen je izvrtao priču i promenio svedočenje jer je prvo okrivio policiju. Moj muž želi da dokaže moju nevinost - kaže snimateljka.

Ona je, inače, nakon incidenta dobila otkaz na televiziji N1 TV. Iako je reč o kanalu bliskom krajnjoj desnici, njegovi čelnici Petrino ponašanje opisali su kao "neprihvatljivo".

Protiv snimateljke se vodi postupak na mađarskom sudu, a ona tvrdi kako bi sa porodicom mogla da se preseli u Rusiju jer se u poslednje vreme plaši da izađe na ulicu.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Belfagor

    21. oktobar 2015 | 12:55

    Kad se izbeglice nasele i namnože, pa počnu da sapliću starosedeoce niko to neće videti ni kažnjavati. Sve ih vratiti odakle su došli ili će promeniti demografsku sliku cele Evrope.

  • PRAVDA

    21. oktobar 2015 | 13:28

    Ova mora da se ugledala na heppy tv, bijes,tuzis,dobijes

  • Ljuti

    21. oktobar 2015 | 12:21

    Drale ili. Drakula stavise u polozaj daje to tvoje dete u narucju i dase tebi to desilo stabi onda komentarisao a ovako. Ti Brands jednu obicnu FASISTKINJU.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA