PREOKRET: Britanci ne daju Rusima podatke o položajima terorista Islamske države!

Uprkos tome što je Rusija sa Sjedinjenim Američkim Državama potpisala sporazum o vazdušnim napadima u Siriji, Britanija, kao američki partner, odbija da podeli sa Moskvom obaveštajne podatke o položajima islamista

  • 20

Velika Britanija odbila je da podeli sa Rusijom podatke o položajima ekstremista Islamske države u Siriji, rekao je ambasador Rusije u Londonu Aleksandar Jakovenko.

RUSI GAĐALI MESTO GDE SU SE OKUPILE VOĐE TERORISTA: Pogodili čak 83 najvažnije mete!

Uprkos tome što je Rusija sa Sjedinjenim Američkim Državama potpisala sporazum o vazdušnim napadima u Siriji, Britanija, kao američki partner, odbija da podeli sa Moskvom obaveštajne podatke o položajima islamista, prenosi "Raša tudej".

I pored odbijanja Britanaca da podele informacije Rusi se nadaju da će ostvariti saradnju sa Londonom u cilju borbe protiv Islamske države.

Podsetimo, ruska vojna intervencija u Siriji počela je pre nešto više od tri nedelje, a ruska avijacija svakodnevno izvodi udare na položaje islamista.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • iznogud

    22. oktobar 2015 | 16:27

    pa kako da odaju polozaje svojih vojnika tj agenata.polovinu isisa cine britanci i francuzi...pa to smo njihovo postenje i mi iskusili za vreme ratova.

  • Staljin

    22. oktobar 2015 | 11:54

    Naravno.nismo ni sumnjali ko stoji iza terorista

  • Flanker

    22. oktobar 2015 | 12:23

    Oduvek su britanci bili ljigavi smradovi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA