BOKSERA CRVENE ZVEZDE OTELI, SKINULI GOLOG, MUČILI I UBILI: Jeziva sudbina Vuka Jorgačevića

Policija i dalje traga za napadačima, a pretpostavlja se da je Vuk mučen zbog duga i da su napadači u stvari hteli da ga brutalno opomenu, a ne i da ga ubiju

  • 30

Bokser Crvene zvezde Vuk Jorgačević (24) svirepo je ubijen kada su ga nepoznati napadači kidnapovali, skinuli golog, mučki tukli, a potom izbacili na parkingu u Humskoj ulici, kod stadiona Partizana.

SRPSKA BOKSERSKA LEGENDA PREMINULA U NAJVEĆOJ BEDI: U ringu pobeđivao najbolje, a završio ŽIVOT u gomili SMEĆA (FOTO)

Policija i dalje traga za napadačima, a pretpostavlja se da je Vuk mučen zbog duga i da su napadači u stvari hteli da ga brutalno opomenu, a ne i da ga ubiju.

Napalo ga je 15 Turaka, ali nisu znali jednu bitnu stvar, on je profesionalni bokser!

Jorgačević nije imao stalno zaposlenje. Navodno je otet u Malom Mokrom Lugu i to tako što su napadači "audijem" udarili u njega dok je vozio motor.

- Kada je pao sa motora, iz "audija" su istrčala dvojica mladića i počela da ga biju palicama, a onda su ga, naočigled brojnih svedoka, ubacili na zadnje sedište i odvezli se - rekao je za beogradske medije jedan od svedoka.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Vuk je prema nezvaničnim informacijama još uvek bio pri svesti kada su ga nagog izbacili kod stadiona Partizana, a kasnije je u bolnici podlegao povredama.

On je tom prilikom naveo dva imena, a policija je te osobe privela, ali i potom pustila zbog nedostatka dokaza da su oni izvršili napad.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu

(Telegraf.rs / Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovan

    23. oktobar 2015 | 10:30

    Pustili na slobodu zbog nedostatka dokaza? Alo bre pa covek je na samrti rekao ko ga je ubio i to nije dovoljno? E moja Srbijo

  • Ringeraja

    23. oktobar 2015 | 12:38

    Dokle bre da nam smrljivi zelenasi zavijaju porodice u crno,SVEEE se zna ko se bavi tim poslom a policija ne sme ili sta vec,ili je i ona u talu,ne razumem stvarno???

  • 09

    23. oktobar 2015 | 12:41

    Cuj to, nedostatak dokaza!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA