SRPSKA ESTRADA U PANICI: Uhapšena prijateljica pevača, sumnja se da je PRODAVALA KRADENE AUTOMOBILE!

Prijateljica mnogih estradnih ličnosti uhapšena pod sumnjom da je sa još osam osoba, krala, preprodavala i izdavala lažne isprave za kradene luksuzne automobile

  • 15

Novosađanka T. M, prijateljica mnogih poznatih estradnih ličnosti, uhapšena je u sredu zbog sumnje da pripada međunarodnoj organizovanoj kriminalnoj grupi koja je oduzimala, preprodavala luksuzne automobile i izrađivala lažne isprava za vozila.

Pored nje, prema pisanju Alo, koji se poziva na saznanja iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) privedeno je još osmoro ljudi, među kojima je i njen partner Z. J. Oni su uhapšeni nakon saslušanja zbog sumnje da su izvršili krivična dela u koja spadaju pranje novca, falsifikovanje isprava i navođenje na overavanje neistinitog sadržaja.

Koturović konačno na slobodi

Nakon što su saslušani, tužilac za organizovani kriminal doneo je naredbu o sprovođenju istrage protiv svih osumnjičenih zbog postojanja osnova sumnje da su kao pripadnici međunarodne organizovane kriminalne grupe koja se bavila oduzimanjem i preprodajom luksuznih putničkih vozila bili zaduženi za izradu lažnih isprava za njih, kao i za izmene identifikacionih oznaka na samim vozilima radi prikrivanja njihovog porekla i prodaje zainteresovanim licima.

Uhapšena Novosađanka družila se sa mnogim poznatim ličnostima, a pojedini estradnjaci veoma su uplašeni zbog njenog hapšenja.

SAKRILI DROGU U ŠASIJU AUTOMOBILA: Srpska policija uhapsila državljane BUGARSKE!

Printskrin: Youtube/YouHitNews Printskrin: Youtube/YouHitNews

Pevač Aca Lukas, tim povodom kazao je da je čuo da je uhapšena ali da ne zna ništa o tome, kao i da se on i njegova porodica već neko vreme ne druže.

- Ona je prijateljica moje supruge, znamo se. Danas sam čuo da je uhapšena, ne znam ništa o tome. Što se mene tiče, ona je imala bogate roditelje, od toga je živela. Imala je svoju veliku kuću, ne znam detalje. Nisam znao, stvarno, da se time bavila - rekao nam je Aca.

Sa druge starne, Sanja Đorđeviće bila je zatečena informacijom.

PEVAČICE DRUKALE MENADŽERE? Evo šta su sve ispričale u Poreskoj upravi!

- Od vas čujem za to. Pa ona je pre neku noć bila kod mene na rođendanu. To nema nikakve veze sa njom, sigurno je bila u pogrešno vreme na pogrešnom mestu. Baš sam u šoku. Mora da je neka greška, ne znam da se ona time bavila. Ona ima nasledstvo od roditelja, ima dosta nekretnina, ne verujem da je to radila. Pa kako će ona tamo izdržati - bila je zatečena Sanja.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Za razliku od nje, Goca Božinovska tvrdi da nije bila bliska prijateljica sa uhapšenom:

- Poznajem je, ali se ne družimo, nismo bliske nešto posebno.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf. rs / Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr Lune

    23. oktobar 2015 | 13:45

    Moreeee, ko je ukrao Genex,Interexport,Jugometal,.,,,,????

  • Zox

    23. oktobar 2015 | 12:49

    Treba da bude uhapsen svako ko se nelegalno obogatio. Dosta vise tih starleta i tajkuna...

  • .

    23. oktobar 2015 | 13:38

    Neko vozi nov auto, a neda ukraden.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA