NAPADNUTA ČETIRI SRPSKA DEČAKA NA KOSOVU: Zabili im eksere u leđa!

Došlo je do svađe između dve grupe mladića, a najmanje jedno lice je povređeno i prebačeno u bolnicu u Gračanici. On je, prema izveštaju lekara, van životne opasnosti -rekao je portparol Kosovske policije za region Gnjilana, Ismet Hašani

  • 16

U selu Gornje Kusce, u opštini Novo Brdo na KiM, večeras su povređena četiri dečaka srpske nacionalnosti, starosti između 12 i 16 godina, javio je RTK2.

NAPETO NA KOSOVU: Opozicija se skuplja, na ulicama gume polivene benzinom!

Vest o incidentu potvrdio je portparol Kosovske policije za region Gnjilana, Ismet Hašani.

- Došlo je do svađe između dve grupe mladića, a najmanje jedno lice je povređeno i prebačeno u bolnicu u Gračanici. On je, prema izveštaju lekara, van životne opasnosti. Kosovska policija pokrenula je postupak, a jedan sedamnaestogodišnji mladić je uhapšen, dok regionalne jedince istražuju više detalja - rekao je za RTK2 Hašani.

Do napada je došlo kada su se srpska deca vraćala kući, a incident se dogodio na ulazu u selo Gornje Kusce, u kojem žive Albanci.

Prema nepotvrđenim informacijama, grupu srpske dece pojurila je jedna osoba, pritom mlatarajući drvetom na kome je bio ekser.

Poslednji mladić u grupi koji nije uspeo da pobegne, uboden je ekserom u leđa.

On je hitno prebačen na hirurgiju Kliničko-bolničkog centra u Gračanici, odakle je transportovan u bolnicu u Mitrovici.

Ovo selo u Kosovsko-pomoravskom kraju, udaljeno je tri kilometra od Gnjilana i naseljeno je pretežno stanovništvom srpske nacionalnosti.

Od sada pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • momazver

    24. oktobar 2015 | 23:32

    Ne smem da napišem,šta bi hteo da napišem.Uhapsilo bi me radi raspirivanja ko zna čega, na čijoj vatri koju su potpalili Šiptari, a lože i održavaju belosvetski ratni profiteri,neljudi, a mi Srbi GORIMO danas.

  • Симонида Чонкић

    25. oktobar 2015 | 00:29

    Коме закон у топузу лежи трагови му смрде нечовештвом. Хоће ли потписници Бриселског споразума сносити трошкове лечења те деце?

  • Stranac u noci

    25. oktobar 2015 | 07:40

    D8vljaci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA