UHAPŠEN ALBANAC (17) ZBOG NAPADA NA SRPSKE DEČAKE: Za ostalim napadačima se traga!

Hašani je u izjavi Tanjugu naveo da se za ostalim učesnicima incidenta intezivno traga i da je regionalna istražna jedinica Kosovske policije obavila uviđaj i započela istragu

  • 7

Jedan maloletni Albanac (17) uhapšen je večeras zbog incidenta u kojem je jedan srpski dečak povređen, izjavio je večeras regionalni portparol Kosovske policije Ismet Hašani.

NAPADNUTA ČETIRI SRPSKA DEČAKA NA KOSOVU: Zabili im eksere u leđa!

Hašani je u izjavi Tanjugu naveo da se za ostalim učesnicima incidenta intezivno traga i da je regionalna istražna jedinica Kosovske policije obavila uviđaj i započela istragu.

- U sukobu između dve grupe mladih jedno lice je povređeno, ne znamo tačan motiv sukoba i istraga bi trebalo da pokaže šta se zapravo dogodilo - rekao je Hašani.

Foto: TV Puls Foto: TV Puls

U selu Gornje Kusce nadomak Gnjilana na Kosovu i Metohiji povređen je jedan dečak srpske nacionalnosti kada je došlo do sukoba između dve grupe mladih Srba i Albanaca, podsetio je Hašani.

Od sada pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lazarev Grad

    25. oktobar 2015 | 00:27

    Samo maloletnike hapse za napade na srbe .... I naravno kaznan je smesna posto je maloletan....

  • Boban

    25. oktobar 2015 | 07:49

    A razlog incidenta se nezna... Pa da nije mozda nacionalna mrznja? A neee. To je samo na strani Srba. Mi smo oni koji mrze kolju i ubijaju. A gosp. Izmet Hašišani daće sve od sebe da pronadje počinioce, ali ih verovatno neće naći. Šta tu da se radi?

  • Љиљана

    25. oktobar 2015 | 10:56

    Провоцирају, али докле толерисати?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA