BILANS BURNE NOĆI U PODGORICI: Razbijeni semafori i izlozi, povređeno 15 policajaca! (FOTO) (VIDEO)

Policija ja bacila suzavac i šok bombe na demonstrante koji su razbijali izloge prodavnica i butika, a opljačkana je i zlatara Majdanpek u hotelu "Nikić"

  • 47

U Podgorici je jutros, posle nereda u centru grada mirno, država je proteste opozicije okarakterisala kao "napad na državu", a zakazane su proširene sednice skupštinskog Kolegijuma i Odbora za bezbednost povodom aktuelnih događaja.

Vanredna konferencija MUP-a Crne Gore u ponoć!

U Podgorici je noćas tokom protesta, koji je organizovao Demokratski front (DF) ispred Skupštine Crne Gore, kada su demonstranti pokušali da uđu u zgradu parlamenta, došlo do koškanja sa policijom, a neredi su izbili u nekoliko delova grada.

Printskrin: Youtube/Vlada Crne Gore Printskrin: Youtube/Vlada Crne Gore

Policija ja bacila suzavac i šok bombe na demonstrante koji su razbijali izloge prodavnica i butika, a opljačkana je i zlatara Majdanpek u hotelu "Nikić".

Predsednik Skupštine Crne Gore Ranko Krivokapić zakazao je za danas sednicu Kolegijuma i poručio da mora da se razgovara u parlamentu.

PUCNJAVA NA PROTESTU U PODGORICI: Leti kamenje, policija ispaljuje suzavac! (FOTO)

MINISTAR POLICIJE CRNE GORE: Ako vam nije jasno zašto smo priveli Mandića, pogledajte snimke!

- Mora se u skupštini i razgovarati. Protesti su demokratsko sredstvo, ali ne mogu biti trajno, mora se razgovarati, nema drugog načina - poručio je on.

Printskrin: Youtube/Vlada Crne Gore Printskrin: Youtube/Vlada Crne Gore

Na Kolegijum su pozvani lideri DF - Nove srpske demokratije Andrija Mandić, Pokreta za promjene Nebojša Medojević, kao i Demokratske narodne partije Milan Knežević, Demosa Miodrag Lekić, Socijalističke narodne partije Srđan Milić, Pozitivne Crne Gore Darko Pajović i Liberalne partije Andrija Popović.

Posle sinoćnih nereda jutros je mirno, a u glavnom gradu Crne Gore, prema najavama, kako javlja reporter Tanjuga sa lica mesta, biće održan Podgorički maraton.

Printskrin: Youtube/Vlada Crne Gore Printskrin: Youtube/Vlada Crne Gore

U sukobima policije i demonstranata povređeno je 15 čuvara reda, od kojih je jedan zadobio težu povrede tetive, a 24 građana zatražilo je lekarsku pomoć.

Policija je privela više lica, među kojima su poslanici DF Andrija Mandić i Slaven Radunović.

Od sada pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Snezana яяя

    25. oktobar 2015 | 11:37

    Svi vi koji ovde podrzavate "bracu" Crnogorce, ne znam da li ste slepi pa ne vidite, ili ste izgubili pamcenje pa se ne secate, ali sta god da je u pitanju prosetajte malo do hrvatskih portala, pa procitajte kako nasa bivsa braca pisu Hrvatima da je sve ovo po diktaturi iz Beograda, nazivaju nas koljacima, a Srbinu zovu smrdija. Pa eto ko meni ne veruje, moze da perocita, i ne znam samo do kada ce mo mi vise prisvajati takve, a sto se mene licno tice, oni su nam komsije, pa mogu da budu najbogatija zemlja u okruzenju ili da nestanu, sasvim mi je sve jedno, a posebno me ne zanima da li ce im zemlju voditi Milo, Pera ili Zika, samo koliko vidim kada ih Albanci napadnu koliko ima ludih u Srbiji icice da ih brane, a izdali su nas kad god su mogli, samo su to mnogi zaboravili iako od poslednje izdaje nije prosla ni cela jedna nedelja.

  • Zevs

    25. oktobar 2015 | 12:54

    Ko hoće da se meša u tudje nek ide mene ne zanima ni Mika ni Pera ni Laza. Gledajmo svoje dvorište jednom za svagda a : đetići po Srbije da idu dole pa nek rešavaju kako znaju nas da ne mešaju.

  • Savatije

    25. oktobar 2015 | 12:25

    Sve do momenta dok crna gora ne povuče priznanje Kosova, nemamo šta da gledamo preko granice. Izdajnici su Izdajnici, baš me briga šta misli narod tamo i da li će im vladati Milo ili Momir...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA