PUTIN UTERUJE STRAH U KOSTI: Gradi vojne baze u blizini Amerike!

Izgradnjom novih baza Putin će naljutiti američke i japanske vlasti i one sigurno neće pomoći pri smanjenju napetosti među državama

  • 24

Vladimir Putin planira nove projekte koji ukazuju na imperijalističke ambicije, gradi četiri nove baze na Arktiku, što znači da nikada nije bio bliži Americi i Japanu.

Zbog NAFTE, ovaj deo sveta postaje sve važniji, a Rusi tamo grade svoju VOJNU BAZU! (VIDEO)

Vladimir Putin je u Siriji pokazao velike vojne ambicije, a nakon završetka novih projekata približiće se Americi na samo 480 kilometara, s tim da će jedna baza biti sagrađena na Kurilskim ostrvima, samo tridesetak kilometara od japanske obale.

NEUSTRAŠIVI PUTINOVI VOJNICI: Ruski padobranci skočili na SANTU LEDA na Severnom polu (VIDEO)

Izgradnjom novih baza Putin će naljutiti američke i japanske vlasti i one sigurno neće pomoći pri smanjenju napetosti među državama. Plan je da u sve četiri baze budu smeštene vojne trupe, avioni i oklopna vozila.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Rusija će bazom na Kurilskim ostrvima posebno pogoršati odnose s Japanom. Japan već tvrdi da su Kurilska ostrva njihova teritorija. Nakon završetka Drugog svetskog rata Rusija je od Japana preuzela vlast nad Kurilskim ostrvima i od tada traje svađa dveju država oko teritorije.

Šta vi mislite, da li Putin zaista razmišlja o Trećem svetskom ratu?

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Izvor: express.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nole Becmen

    26. oktobar 2015 | 18:57

    Pa sto se kauboji nisu vratili na indijansku otetu zemlju vec su dosli na rusku granicu , i dopremaju oruzje nebili i nju destabilizovali a bune se kad rusi na svojoj zemlji prave bazu da bi se odbranili .

  • ::cica 155@

    26. oktobar 2015 | 19:41

    Samo im uteruj care PUTINE

  • Glas naroda

    26. oktobar 2015 | 16:54

    Stalno se prenebregava da je Putin bio KGB obavestajac. Kogod je sluzio vojsku ucio je da su obavestajne sluzbe oci i usi svake organizovane drzave i da svoju politiku kroji prema obavestajnim podatcima. Amerika slusa ceo svet iz zabave ili da bi pravila holivudske trejlere??? Svako ko tako misli nema pojima o strategiji. Putin se samo drzi bolje spreciti nego leciti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA