SUĐENJE ZA SMRT BRISA TATONA: Nemam nikakve veze s tim, rekao ĐORĐE PRELIĆ

Prelić je, kako saznajemo, kratko rekao da nema nikakve veze sa događajima u kojima je pred utakmicu između Tuluza i Partizana nastradao Bris Taton

  • 9

Navijač Partizana Đorđe Prelić izjavio je na pripremnom ročištu pred početak suđenja u Višem sudu u Beogradu, da nije kriv za smrt francuskog navijača Brisa Tatona, koji je ubijen u Beogradu 2009. godine.

NISAM TUKAO MAJKU, SAMO SAM JOJ PRETIO: Bratu vođe navijača Partizana Prelića, određen pritvor!

Prelić je, kako saznajemo, kratko rekao da nema nikakve veze sa događajima u kojima je pred utakmicu između Tuluza i Partizana nastradao Taton i naveo da će detaljnu odbranu izneti tokom suđenja koje je zakazano za 15. decembar.

SLUČAJ BRIS TATON: Vođa navijača Partizana tražio da ga PUSTE IZ PRITVORA. Evo šta je sud odlučio!

Sud je prihvatio i da u ponovljenom postupku sasluša svedoke koji do sada nisu dali iskaze, a među kojima je Svetlana Bubanja, frizerka pevačice Cece Ražnatović.

Podsetimo, Bris Taton ubijen je u septembru 2009. godine kada ga je grupa navijača Partizana napala u beogradskom kafiću kod Obilićevog venca.

Pravosnažnom presudom Apelacionog suda 14 napadača na Tatona dobilo je do sada ukupno 123 godine zatvora, a najteže kazne izrečene su Ivanu Grkoviću i Dejanu Puzigaći, koji su uz Prelića označeni kao organizatori linča Francuza.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DH

    26. oktobar 2015 | 14:39

    A sto si bezao onda?

  • lala

    26. oktobar 2015 | 14:01

    po faci se vidi da je nevin

  • Zlobica

    26. oktobar 2015 | 13:49

    A sta si radio taamo ko nemas veze sa time? I da je sam pao, uzrok svemu je to sto ste ga napali! Sada navijaj u zatvoru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA